Mets Opening Day Game Goes helt virtuelt

Hvorfor dette gjelder:

Det er ikke det samme som et ekte baseballkamp, ​​men SNY Networks nye løsning er så nær et åpningsdagsspill som vi kommer til å få akkurat nå.

Ikke et ordentlig spill. SNY

COVID-19 stengte våropplæring og har utsatt åpningsdagen for alle Major League Baseball-spill, men New Yorks SNY-nettverk bestemte seg for å gi fansen det neste beste og kjørte en komplett spillsimulering på torsdag mellom mangeårige rivaler Mets og Washington Nationals og streamet den på Twitter og SNY.tv.

Ikke et ekte spill: SNY genererte det digitale spillet ved å kjøre et simulert spill inne i San Diego Studios MLB The Show 2020, som er anerkjent som det eneste baseball-simuleringsspillet på markedet.

En verdig vikar. Spillet har detaljert grafikk og live kommentarer som får det til å føles nesten som den virkelige tingen.

Noe mangler: Kuttene mellom innings og skuespill kan være brå, og det var ikke en eneste sponsor eller reklame, som, tenker på det, ikke er så ille.

Bottom Line: Du må gi den til SNY, som fant en innovativ måte å fylle åpningsdaggapet. Den endelige poengsummen og statistikken vil ikke bety noe når den virkelige sesongen endelig starter, men det lyktes i å gi noen av oss litt av den åpningsdagstemningen.


Lær mer om sportsspill

8 flotte baseballapper for iPhone De 8 beste PlayStation 4-sportsspillene

Legg igjen en kommentar