Hvorfor Yahoo Mail ikke holder deg pålogget

Selv om du velger å være pålogget når du logger på Yahoo, kan Yahoo fremdeles be deg om å logge på hver gang du sjekker Yahoo Mail. Hvis dette er tilfelle, lagrer ikke nettleseren påloggings-informasjonskapsler, som er biter av data som gir Yahoo beskjed om at du er tilbake besøkende. For å holde deg pålogget på Yahoo Mail-kontoen din, gjør du noen justeringer i nettleserens sikkerhetsinnstillinger.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder bredt bruk av Yahoo Mail på alle enheter med hvilken som helst nettleser.


Når du må logge på Yahoo Mail

Cookien en nettleser lagrer når du besøker Yahoo Mail, gjelder bare nettleseren og enheten du brukte da du besøkte det. Så lenge du besøker påloggingssiden med samme enhet og nettleser, trenger du ikke å logge på. Hvis du logger deg på med en annen enhet eller nettleser, vil ikke Yahoo finne informasjonskapselen, så du Jeg må oppgi brukernavn og passord.

Hvis du bruker samme enhet og nettleser, men blir bedt om å logge på, ble informasjonskapselen i nettleseren som automatisk logger på Yahoo-e-post slettet.


Hvordan holde deg pålogget på Yahoo Mail

Du kan forhindre at datamaskinen din sletter informasjonskapsler i nettleseren, inkludert den for påloggingsinformasjonen til Yahoo Mail, på noen få måter.

Velg Forbli pålogget

Når du logger på Yahoo Mail, velger du Logget inn avkrysningsruten.

Web

Ikke logg av

Ikke velg Logg av i boksen som vises når du velger navnet ditt øverst på en hvilken som helst Yahoo-side.

Web

Ikke slett informasjonskapsler

Ikke tøm nettleserkakene manuelt. Sjekk også nettleserinnstillingene for å sikre at det ikke er satt til å slette informasjonskapsler når nettleservinduet lukkes. Hvis du kjører nettleserutvidelser og antispionprogramvare som automatisk tømmer nettleserloggen, deaktiverer du dem eller gjør et unntak for domenet yahoo.com.

Ikke bruk privat surfing

Bruk av nettleserens private surfefunksjon hindrer den i å lagre informasjonskapsler; på denne måten sporer nettleseren ikke internettloggen din - men du må logge på Yahoo Mail hver gang du besøker. Å bruke denne funksjonen kan ofte forklare hvorfor påloggingsinformasjonen din ikke lagres. Hvis du foretrekker å ikke logge på Yahoo Mail hver gang du besøker, ikke bruk privat surfing.

De forskjellige nettleserne har forskjellige navn for den private surfefunksjonen:

  • Google Chrome: inkognitomodus.
  • Kant: InPrivate nettlesing.
  • Internet Explorer: InPrivate surfing.
  • Mozilla Firefox: Privat surfing.
  • Safari: Privat surfing.

Legg igjen en kommentar