Last ned e-post fra Yahoo! Mail ved hjelp av POP-innstillinger

Det er mulig å laste ned Yahoo Mail-meldingene dine til datamaskinen din ved hjelp av en e-postklient og innstillingene for Post Office Protocols (POP) for Yahoo Mail. Du trenger en e-postklient som støtter POP-postlevering, for eksempel Mozillas Thunderbird eller Microsoft Outlook.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder nettversjonen av Yahoo Mail. Alle trinnene er de samme uansett hvilken nettleser du bruker.


Hvordan lagre e-post til en datamaskin ved hjelp av POP

For å lagre e-post på datamaskinen din, må du først aktivere POP-tilgang for Yahoo Mail-kontoen din og koble den til et annet e-postprogram. For eksempel, for å få tilgang til Yahoo Mail i Outlook for Microsoft 365:

  1. I Yahoo Mail velger du brukernavnet ditt øverst til høyre, og velger deretter Kontoinformasjon.

  2. Plukke ut Kontosikkerhet.

  3. Forsikre deg om at glidebryteren ved siden av Tillat apper som bruker mindre sikker pålogging er satt til On stilling.

  4. Åpne Outlook og velg filet.

  5. Plukke ut Legg til konto.

  6. Skriv inn Yahoo Mail-e-postadressen din og velg Avanserte alternativer.

  7. Merk av i boksen ved siden av La meg konfigurere kontoen min manuelt, velg deretter Koble.

  8. Plukke ut POP.

  9. Skriv inn Yahoo Mail-passordet ditt.

  10. Plukke ut Ferdig for å koble Yahoo Mail til Outlook via POP.

  11. Gå tilbake til filet Fanen og velg konto~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP > konto~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP.

  12. Velg Datafiler fanen.

  13. Velg Yahoo Mail-kontoen din, og velg deretter Åpne fil plassering.

  14. Høyreklikk filen og velg Kopier, lim deretter inn filen i en annen mappe eller lagre den på en USB-stasjon for å oppbevare den sikkert.

  15. For å åpne og vise alle meldingene dine, gå til filet kategorien i Outlook og velg Åpne og eksporter.

  16. Plukke ut Åpne Outlook-datafilen.

  17. Velg filen som inneholder Yahoo Mail-meldingene dine.

Hver e-postklient har sin egen installasjonsprosess, og noen forenkler prosessen ved å fylle ut serverinnstillingene automatisk når du velger Yahoo Mail som e-postkonto. Imidlertid konfigurerer mange e-postklienter automatisk Yahoo Mail-tilgang ved hjelp av den mer brukte IMAP-protokollen. Derfor, når du konfigurerer Yahoo Mail-kontoen din i e-postklienten din, må du spesifisere POP som protokollen du vil bruke. Du kan også bli bedt om å angi Yahoo Mail POP-innstillingene.


Legg igjen en kommentar