Hvordan fikse Yahoo Mail-påloggingsproblemer

Å være i stand til å logge på en Yahoo Mail-konto kan være frustrerende, men de fleste av problemene har enkle løsninger. Her ser vi på noen få trinn du kan ta for å løse påloggingsproblemene dine.


Mulige årsaker til Yahoo Mail-påloggingsproblemer

Innloggingsproblemer kan komme fra en rekke kilder, både fra brukersiden og plattformen. Hvis du ikke kan logge på e-postkontoen din, er det mulig at tjenesten er nede, eller at du har gjort en feil med påloggingsinformasjonen.

Nipitphon Na Chiangmai / EyeEm / Getty Images


Hvordan fikse Yahoo Mail-påloggingsproblemer

For å hjelpe deg med å diagnostisere hva som hindrer deg i å få tilgang til Yahoo, kan du prøve disse strategiene.

  1. Sjekk statusen til Yahoo Mail. Hvis det er nede, kan ingen logge på noe sted, og noen har sannsynligvis rapportert det til et nettsted som Er det nede akkurat nå. Sjekk eller kontakt @YahooMail på Twitter for å se om noen andre rapporterte om et problem. Hvis Yahoo Mail er nede, vent og sjekk tilbake til statusen endres.

  2. Kontroller at Caps Lock ikke er på. Yahoo-passord er store og små bokstaver, så hvis Caps Lock er på, uansett hva du skriver vil ikke fungere. Hvis den var på, må du slå den av og logge på igjen.

    Yahoo viser et emblem i passordfeltet som viser om Caps Lock modus er aktiv.

  3. Logg inn via den e-postspesifikke siden. Gjør dette når hovedinnloggingssiden til Yahoo er problematisk. Hvis du ikke kan logge på med den e-postspesifikke siden, kan du logge deg på gjennom Yahoo.com-hovedsiden.

  4. Bekreft at passordet ditt er riktig. Hvis du skriver inn passordet ditt manuelt hver gang du logger på Yahoo, kan du skrive feil. Velg øyeformet ikonet i passordfeltet for å se hva du skriver.

  5. Tilbakestill passordet ditt. Få en ny start hvis ingen av passordene du husker fungerer.

  6. Avslutt og start nettleseren på nytt. Å slå den av og på igjen er en meme på dette punktet, men det kan ha nytte av en omstart hvis du ikke har gjort det på en stund.

  7. Tøm nettleserens informasjonskapsler eller tøm hurtigbufferen. Noen ganger kan utdragene av informasjon du samlet og delte mens du surfer på nettet, påvirke nettleserens funksjonalitet.

  8. Prøv en annen nettleser. Programmer håndterer ikke nødvendigvis å åpne samme side på samme måte. Yahoo kan ha gjort noen endringer bak kulissene som gjør at den fungerer bedre i noen nettlesere enn andre.

    Å starte en nettleser på nytt, tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene, og prøve et nytt program er vanligvis løsningene hvis du støter på en midlertidig feil på Yahoo-nettstedet. Disse meldingene kommer vanligvis med et nummer (for eksempel midlertidig feil 8). Likevel peker disse vanligvis på nettleserkompatibilitet eller et dataproblem. Hvis du får en av disse feilmeldingene, bør disse tre løsningene fungere mesteparten av tiden.

  9. Aktiver (eller deaktiver) Yahoo-kontonøkkelen. Kontonøkkelfunksjonen lar deg autorisere en Yahoo-pålogging på telefonen din i stedet for å skrive inn et passord. Hvis passordet ditt ikke fungerer på nettet, aktiverer du en nøkkel for å omgå det. Hvis du har problemer med å få telefonforespørselen til å fungere, slå den av og se om passordet ditt fungerer.


Legg igjen en kommentar