Hvordan vise Hjem-knappen i Google Chrome

Utviklerne av Google Chrome er stolte av å ha et elegant nettlesergrensesnitt, stort sett uten rot. Selv om dette absolutt stemmer, er noen ting skjult som mange vanlige brukere vil se. En av disse er nettleserens Hjem-knapp, som ikke vises som standard. Hvis du foretrekker å vise Hjem-knappen i Chrome-verktøylinjen, er det enkelt å gjøre.

Web / Luyi Wang


Viser Hjem-knappen i Chrome

  1. Åpne Chrome-nettleseren.

  2. Trykk på Flere menyen, betegnet med tre prikker i øvre høyre hjørne av nettleservinduet.

  3. Velg innstillinger i rullegardinmenyen. Du kan også komme inn chrome: // settings i Chromes adressefelt i stedet for å velge menyalternativet for å åpne Chromes innstillingsgrensesnitt i den aktive fanen.

  4. Finn Utseende seksjonen, som inneholder et alternativ merket Vis hjemknapp.

  5. Klikk på for å legge til Hjem-knappen i Chrome-verktøylinjen Vis hjemknapp for å veksle glidebryteren ved siden av den til On stilling.

    For å fjerne Hjem-knappen på et senere tidspunkt, klikk Vis hjemknapp igjen for å veksle glidebryteren til Av stilling. 

  6. Klikk på en av de to radioknapper under Vis hjemknapp å instruere Hjem-knappen om å dirigere til en ny tom fane eller til en hvilken som helst URL du angir i feltet du har angitt.

Denne prosessen plasserer et lite husikon rett til venstre for adressefeltet. Klikk på husikon når som helst for å gå til startskjermen.


Forskjellen mellom startskjermen og oppstartsskjermen

Hvis du velger å angi en URL for startskjermen, hver gang du klikker på det lille husikonet til venstre for adressefeltet, åpner Chrome en fane med den nettadressen.

Hvis du velger å lede til en ny tom fane, ser du oppstartsskjermbildet på fanen.

Startskjermen er ikke den samme som oppstartsskjermen (med mindre du gjør dem like i innstillingene). Oppstartsskjermen er den du ser når du først starter Chrome. Du kan tilpasse det med Temaer lastet ned fra Chrome Nettmarked ved å klikke temaer i den samme Utseende delen der du velger å vise Hjem-knappen.


Hvordan gjøre oppstartsskjermen og startskjermen det samme

Hvis du foretrekker at Chrome alltid åpnes på den spesifikke nettadressen du skrev inn for startskjermen, i stedet for oppstartsskjermen:

  1. innstillinger delen, under Ved oppstart, velg alternativknappen ved siden av Åpne en bestemt side eller et sett med sider.

    

  2. Velg en av sidene som vises, som allerede kan inkludere startskjermen, eller velg Legg til en ny side og skriv inn URL-adressen til startskjermen.

  3. Oppstartsskjermbildet og startskjermbildet åpnes nå på den angitte URL-en.

Legg igjen en kommentar