Hvordan tilbakestille Roku Remote

Enten du bruker en Roku-boks eller streaming-pinne, bestemmer noen ganger fjernkontrollen for ikke å samarbeide. Mest sannsynlig mistet fjernkontrollen sammenkoblingen. Nedenfor er noen enkle trinn for å parre Roku-fjernkontrollen på nytt. Instruksjonene i denne artikkelen gjelder enhver Roku-mottakermodell du eier.

Roku IR-fjernkontroll har ikke paringsfunksjoner som Enhanced Remote og kan ikke pares med en Roku-mottaker. Fjern batteridekselet på baksiden for å finne ut hvilken fjernkontroll du har. Hvis det er en IR-fjernkontroll, vil det ikke være en paringsknapp nederst på fjernkontrollen. Forbedrede fjernkontroller har enten en enkelt paringsknapp eller en paringsknapp med en indikatorlampe.

  1. Fjern batteridekselet. Uansett hvilken type forbedret fjernkontroll du eier, for å starte sammenkoblingsprosessen, må du åpne batteridekselet på bunnen av fjernkontrollen og ta ut batteriene.

  2. Fjern strømmen. Fjern strømkabelen fra Roku-mottakeren, vent i 5 sekunder, og koble deretter strømkabelen til igjen.

  3. Sett inn batterier. Når Roku-mottakeren viser startskjermen, setter du batteriene i fjernkontrollen på nytt.

  4. Tid til paring. Finn paringsknappen på bunnen av fjernkontrollen. Trykk og hold sammen paringsknappen inne i batterirommet i omtrent 3-5 sekunder, eller til du ser at paringslampen på fjernkontrollen begynner å blinke. Eldre fjernkontroller har ikke indikatorlampen.

    Hvis lyset ikke blinker, gjenta dette trinnet. Hvis den fremdeles ikke blinker, bør du bytte ut batteriene i fjernkontrollen.

  5. Opprette en forbindelse. Vent omtrent 30 sekunder til fjernkontrollen oppretter en forbindelse med Roku-mottakeren.

  6. Vellykket sammenkobling. En ekstern paringsdialog skal vises på TV-skjermen når en vellykket sammenkobling har skjedd.

  7. Gå tilbake til TV-streaming underholdning.


Legg igjen en kommentar