Hvordan ta et Kindle Fire-skjermbilde

Mens de første generasjonene av Kindle Fire ikke støttet skjermbilder, er det mulig å ta skjermbilder på Amazon Fire Tablets laget etter 2012. Enten du har en Amazon Fire HD eller Fire HDX-nettbrett, kan du fange, lagre og dele det du ser. på skjermen.

Den originale Kindle Fire er ikke lenger i produksjon, men Amazon Fire Tablet heter fortsatt Kindle Fire. Fire HD og Fire HDX tabletter er referert til som Kindle Fire i denne opplæringen siden prosessen med å ta skjermbilder er den samme.


Hvordan ta og lagre et Kindle Fire-skjermbilde

For å ta et Kindle Fire-skjermbilde, trykk og hold nede strøm~~POS=TRUNC og volum ned knappene samtidig i et sekund. Du vil høre et klokkespill og se et lite bilde av skjermbildet vises kort midt på skjermen. Skjermbildet lagres automatisk på enhetens interne lagring.

Trykk begge knappene samtidig. Hvis du trykker på Volum ned-knappen før du trykker på Av / på-knappen, kan volumlinjen vises på skjermbildet.

Det er mulig å ta liggende eller stående Kindle Fire-skjermbilder; Amazon-nettbrett har imidlertid en innebygd funksjon som forhindrer deg i å ta skjermbilder av videoer, slik at du ikke kan ta stillbilder fra Netflix eller Hulu.


Hvordan finne skjermbilder tatt på Kindle Fire

For å få tilgang til skjermbildet ditt:

  1. Trykk på Amazon Photos ikonet på startskjermen.

    For å åpne fotoappen på nyere Fire-nettbrett, gå til menylinjen og trykk på Bilder fanen.

  2. Amazon Photos åpner og viser det siste skjermbildet ditt sammen med andre bilder du har tatt eller lastet ned.

  3. For å laste opp skjermbilder til Amazon Cloud Drive og få tilgang til bildene dine på en hvilken som helst enhet, trykk på et bilde for å se det i fullskjerm, trykk på tre vertikale prikker øverst til høyre på skjermen, og trykk deretter på Last opp.

  4. Bilder som ikke er overført til skyen har en sky med en skråstrek gjennom den, nederst til høyre på bildet.


Hvordan overføre Kindle Fire-skjermbilder til en PC

Slik overfører du Kindle Fire-skjermbilder til en Windows-PC:

  1. Koble begge enhetene til hverandre ved hjelp av en USB-kabel. Bruk kabelen som fulgte med Fire Tablet eller en hvilken som helst mikro-USB-til-USB-kabel.

  2. Hvis Fire-nettbrettet ikke åpnes automatisk på datamaskinen, åpner du File Explorer, finner stasjonen som tilsvarer nettbrettet, og dobbeltklikker deretter Brann.

    Hvis dette er første gang du kobler nettbrettet til PC-en, må du vente til enheten har installert de nødvendige driverne. Denne prosessen skjer automatisk og tar noen sekunder.

  3. Dobbeltklikk på Intern lagring mappe.

  4. Dobbeltklikk på Bilder mappe.

  5. Dobbeltklikk på Skjerm mappe.

  6. Hvis du vil kopiere filene til datamaskinen, drar du filene til skrivebordet eller til en mappe på PC-en.


Hvordan overføre Kindle Fire-skjermbilder til en Mac

Hvis du har en Mac, kan du laste ned gratis Android File Transfer-appen for å overføre filer fra Kindle Fire til datamaskinen din.

Slik overfører du Kindle Fire-skjermbilder til en Mac:

  1. Åpne en nettleser, gå til android.com/filetransfer, og følg installasjonsinstruksjonene.

  2. Etter at appen er installert, bruk en USB-kabel for å koble Kindle Fire til din Mac. Overføringsappen starter automatisk.

  3. I appvinduet for Android-filoverføring navigerer du til Bilder > Skjerm.

Alternativt, hvis du lastet opp bilder til skyen, kan du laste dem ned fra Amazon Cloud-stasjonen.

Hvordan dele skjermbilder tatt med en tenne brann

Slik deler du skjermbildene dine via e-post eller sosiale medier:

  1. Åpen Amazon Photos.

  2. Trykk på ønsket bilde for å se det i fullskjerm.

  3. Trykk på tre tilkoblede prikker øverst til høyre på skjermen (til venstre for de tre vertikale punktene) for å åpne en meny med apper.

  4. Trykk på e-postappen eller sosiale medier-appen du vil bruke til å dele bildet ditt.

  5. Hvis du ikke har synkronisert Kindle Fire med e-post- eller sosiale mediekontoer, går enheten din gjennom prosessen før bildet ditt blir lagt ut på Facebook, Tumblr, eller hvor du ellers vil at det skal sees.

Når du sender et e-post til et bilde fra Kindle Fire, blir bildet sendt som et vedlegg. Mottakeren må laste ned filen før de kan se den.

Hvordan dele Kindle Fire-skjermbilder i en tekstmelding

Det er mulig å sende skjermbilder av Kindle Fire i en tekstmelding ved hjelp av en app som Tablet Talk, TextMe eller Skype. Disse appene synkroniserer nettbrettet ditt med en smarttelefon slik at du kan sende og motta tekstmeldinger fra Kindle Fire. Med mindre enheten støtter 4G, trenger du en Wi-Fi-tilkobling for å sende tekst fra nettbrettet. Husk at telefonleverandørens SMS-avgifter vil gjelde.


Legg igjen en kommentar