Hvordan merke Facebook-meldinger som uleste

Facebook varsler deg når du mottar nye meldinger hvis innstillingene dine tillater det. Ellers finner du ut om du har nye Facebook-meldinger når du åpner nettstedet eller appen. Hvis du ser på dem og bestemmer deg for å svare senere, vil du kanskje minne deg selv på at du fortsatt har meldinger som venter på svar. Lær hvordan du markerer en melding som ulest på Facebook.


Hvordan merke en melding som ulest på Facebook

Prosessen for å markere de åpnede meldingene dine på Facebook som uleste, avhenger av om du får tilgang til Facebook på datamaskinen din eller bruker mobil Messenger-appen. Slik markerer du en melding som ulest fra nettleseren din:

  1. Åpne Facebook i nettleseren din og velg meldinger ikonet (det ser ut som en taleboble) øverst til høyre i vinduet for å se de nylig mottatte meldingene dine.

    Åpne Facebook i nettleseren din og velg Meldingsikonet (det ser ut som en taleboble) øverst til høyre i vinduet for å se de nylig mottatte meldingene dine.

  2. Velg den lille sirkelen under datoen for meldingen for å merke tråden som ulest.

    Velg den lille sirkelen under datoen for meldingen for å merke tråden som ulest.

  3. Hvis du ikke ser meldingstråden du leter etter, klikker du på Se alt i Messenger nederst på skjermen som viser de siste meldingene dine.

    Hvis du ikke ser meldingstråden du leter etter, klikker du på Se alt i Messenger nederst på skjermen som viser de siste meldingene dine.

  4. Velg hvilken som helst melding tråd og velg tannhjulikonet som vises under datoen.

    Velg en hvilken som helst meldingstråd og velg tannhjulikonet som vises under datoen.

  5. Plukke ut Merk som ulest.

Andre alternativer i rullegardinmenyen for utstyr inkluderer Demp, Arkiv, Delete, Marker som spamRapporter søppelpost eller misbruk, Ignorer meldingog Blokkér meldinger.


Messenger Mobile App

Facebook har to mobilapper: Facebook og Messenger. Selv om du kan motta et varsel i Facebook-appen når du mottar en melding, trenger du Messenger-appen for å lese og svare.

Slik markerer du meldinger som uleste i Facebook Messenger-appen:

  1. Åpne Messenger-appen på mobilenheten din.

  2. Berør og hold fingeren på en samtale.

  3. Trykk på hamburgerikonet som vises på høyre side for å åpne en meny.

  4. Velg Merk som ulest.

Andre alternativer i menyen inkluderer Ignorer meldinger, Blokker, Marker som spamog Arkiv.

Legg igjen en kommentar