Hvordan lytte til Pandora-stasjoner offline

Hvis du er en Pandora-elsker, anbefaler vi at du gjør spillelistene dine tilgjengelige offline. Lagring av spillelister tar ikke massevis av lagringsplass på enheten din, og de er en utrolig fordel når du ikke har internettilgang, men trenger noen flotte melodier.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Pandora-appen som kjører på alle versjoner av Android, iOS eller iPadOS.

Klaus Vedfelt / Getty Images


Hvordan laste ned musikk for å lytte uten nett

For å høre på Pandora-stasjoner offline, må du ha et betalt abonnement på Pandora Plus ($ 4.99 / måned) eller Pandora Premium ($ 9.99 / måned). For mer informasjon om planer og priser, se Pandoras abonnementsplaner.

Med Pandora Plus kan du lytte til opptil fire stasjoner offline. Pandora Premium støtter ubegrensede spillelister uten nett. Hvis kontoen din er aktivert for offline lytting, er prosedyren enkel. Gjør følgende for å slå på frakoblet modus i Pandora-mobilappen:

  1. Pek Profil.
  2. Trykk på innstillinger ikonet (utstyret).
  3. Trykk på Frakoblet modus skyveknappen for å slå på frakoblet modus.

Når du aktiverer frakoblet modus, avhenger innholdet Pandora til mobilenheten din på abonnementsnivået:

  • Pandora Plus: Pandora laster ned de tre beste stasjonene dine (det vil si de tre stasjonene du har hørt mest på) og Thumbprint Radio til mobilenheten din og gjør dem tilgjengelige offline.
  • Pandora Premium: Trykk på i Pandora-mobilappen Min samling, og trykk deretter på Last ned ikonet ved siden av de kvalifiserte sangene du vil høre på offline.

Hvis enheten din mister Wi-Fi-tilkoblingen midt i nedlastingen av en sang, lagrer Pandora hvor du var i nedlastingen, og fortsetter deretter nedlastingen når du er koblet til internett igjen.


Tips for bruk av Pandora i frakoblet modus

Koble Android-enheten, iPad eller iPhone til Wi-Fi før du synkroniserer stasjoner. Du kan laste ned musikk over en mobildataforbindelse i stedet for Wi-Fi, men du vil brenne gjennom mye data for å få alt lastet ned. Hvis du har muligheten til å koble til et trådløst nettverk, bør du gjøre det. Du sparer tid fordi Wi-Fi vanligvis er raskere enn mobildata. Du sparer også penger, fordi du ikke overskrider datagrensen for mobildataplanen din.

Den virkelige fordelen med Pandora i frakoblet modus at du har frihet til å lytte til musikk selv når du ikke kan koble til internett. Enten du er i et fly, i en kjeller på kontoret, på biltur eller løper på stien, sparer Pandora dagen ved å gi deg melodiene du elsker uten å konsumere data.

Hvis du setter Pandora i frakoblet modus manuelt, uansett om mobilenheten din er koblet til internett via Wi-Fi eller mobil, vil du nyte musikken din uten å bruke nettverksbåndbredde i det hele tatt.


Legg igjen en kommentar