Slik tømmer du Gmail offline-hurtigbufferdata

Få tilgang til Gmail når du er frakoblet, og avslutt Gmail offline meldinger. Når du konfigurerer Gmail til å fungere frakoblet, cacher Gmail dataene dine lokalt, slik at når du ikke har en tilkobling, lastes den nedlastede e-posten og gir en måte å utarbeide nye meldinger på. Dette er praktisk hvis du bruker Gmail frakoblet på hjemmedatamaskinen eller andre pålitelige enheter.

Hvis du legger fra deg bufrede Gmail-meldinger på en offentlig datamaskin, kan noen andre potensielt lese din personlige informasjon. Slik tømmer du Gmail-hurtigbufferen og kvitter deg med disse frakoblede filene, inkludert frakoblede meldinger og vedlegg.


Slik fjerner du Gmail frakoblede hurtigbufferfiler

Slik fjerner du frakoblede data lagret av Gmail:

  1. Åpne Chrome, gå til adresselinjen, skriv inn chrome: // settings / siteData, og trykk Enter.

    For å bruke Chrome-menyen, velg trepunktsikonet og velg innstillinger. Bla ned, velg Personvern og sikkerhet, velg deretter Slett nettleserdata. Merk av for Bufret bilder og filer og klikk deretter på Tydelig dato knapp.

  2. I listen over nettsteddata og informasjonskapsler som er lagret i Chrome-nettleseren, går du til mail.google.com og velg søppelbøtte ikon. Dette vil slette alt som kommer fra Gmail, inkludert den sikkerhetskopierte e-posten.

  3. Velg for å fjerne all nettstedsdata og informasjonskapsler Fjern alle. Dette sikrer at all frakoblet e-post er borte. Det sletter også nettsteddata fra alle nettsteder du har besøkt, og logger deg ut av nettsteder.

  4. Hvis du valgte å fjerne all nettsteddata og informasjonskapsler, velger du Rydd alt for å fjerne alle Gmail Offline-dataene og de andre informasjonskapslene som er lagret i Chrome.

  5. Tilbake til chrome: // settings, og velg Offline.

  6. Fjern Aktiver offline e-post avkrysningsruten for å deaktivere Gmail frakoblet modus.


Slik fjerner du data fra Gmail Offline-appen

Hvis du bruker Gmail Offline-appen for Chrome, er det en annen måte å fjerne offline dataene dine.

  1. Gå til Chrome URL-adresselinjen og skriv inn chrome: // apps.

  2. Høyreklikk eller trykk og hold nede Gmail Offline alternativ og velg Fjern fra Chrome.

  3. Velg fjerne.

Legg igjen en kommentar