Hvordan lage en Apple ID for et barn

I årevis anbefalte Apple barn under 18 år å bruke foreldrenes Apple-ID-er til å kjøpe og laste ned musikk, filmer, apper og bøker. Det betydde at kjøpene barnet gjorde, ville være knyttet til foreldrenes konto og ikke kunne overføres til deres egen Apple ID senere. Det endret seg da Apple introduserte muligheten for foreldre til å lage Apple ID-er for barna sine. Disse separate kontoene lar barna laste ned innhold mens foreldrene overvåker og kontrollerer aktiviteten. Sett opp Apple ID-er for barn under 13 år; eldre barn kan lage sine egne.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for iPhones som kjører iOS 10.3 eller nyere.


Opprette en Apple ID for et barn

Følg disse trinnene for å sette opp en Apple-ID for noen under 13 år:

  1. Trykk på på iPhone innstillinger app, trykk på navnet ditt og deretter på Konfigurer familiedeling.

    Å lage en Apple-ID for et barn er et sentralt krav for å sette opp Family Sharing, som lar familiemedlemmer laste ned hverandres kjøp gratis. Hvis du har gått gjennom det første oppsettet av Familiedeling, kan du hoppe til trinn 7.

  2. Pek Kom i gang hvis dette er første gang du konfigurerer Familiedeling.

  3. Pek iTunes & App Store-kjøp.

  4. Trykk på for å bekrefte leadkontoen Fortsett.

  5. Trykk på for å bekrefte betalingsmåten som brukes for familiedeling Fortsett.

    Du må ha et kredittkort registrert (ikke et debetkort) for å dele kjøp. Alle i Familiedeling-profilen kan bruke denne betalingsmåten. For å unngå uventede kostnader, slå av kjøp i appen på iPhone.

  6. Pek Ikke nå å hoppe over å invitere familiemedlemmer.

  7. For å legge til en ny konto, gå til kontosiden din, trykk på Familie Sharing, plukke ut Legg til familiemedlem, og trykk deretter på Opprett en barnekonto.

  8. Gjennomgå vilkårene for Apple ID, og ​​trykk deretter på neste.

  9. Skriv inn barnets bursdag, og trykk deretter på neste.

    Når du har lagt til en Apple-ID i Familiedeling, kan du ikke fjerne den før eieren er over 13 år.

  10. Les og godta foreldres personvern.

  11. For å bekrefte at du kontrollerer kredittkortet som er registrert i Apple-ID-en din som et sikkerhetsmål, skriv inn CVV (3-sifret nummer) på baksiden av kredittkortet, og trykk deretter på neste.

  12. Skriv inn barnets navn og opprett en iCloud-e-postadresse for dem.

  13. Trykk på for å bekrefte at du vil opprette Apple-IDen ved hjelp av den adressen Opprett.

  14. Lag et passord for barnets Apple-ID. Lag dette til noe som barnet kan huske.

    Apple krever Apple ID-passord for å oppfylle visse sikkerhetsnivåer, så det kan ta noen forsøk å få noe som oppfyller Apples krav og som er lett for barnet å huske.

  15. Still tre sikkerhetsspørsmål til bruk hvis du og barnet ditt glemmer passordet.


Aktiver Ask to Buy og Location Sharing

Grunnleggende om Apple ID er satt opp, og du er omtrent ferdig. Før du er ferdig, må du konfigurere et par potensielt nyttige funksjoner for barnets Apple-ID.

Den første er Be om å kjøpe. Bruk denne funksjonen til å godkjenne eller nekte kjøp barnet ditt vil gjøre fra iTunes og App Stores. Foreldre til yngre barn vil kanskje overvåke hva barna deres spiser. Å snu Be om å kjøpe på, flytt glidebryteren til på / grønn. Når du har valgt, trykker du på neste.

Velg deretter om du vil dele barnets beliggenhet (eller i det minste plasseringen til iPhone) med deg. Denne funksjonen viser deg hvor barnet ditt er, og gjør det enkelt å sende veibeskrivelse og møtes ved hjelp av Meldinger, Finn mine venner eller Finn min iPhone. Trykk på det valget du foretrekker. 

Gå til hovedskjermbildet for familiedeling for å se informasjonen til barnet ditt. La barnet ditt logge på sin nye Apple ID for å sikre at det fungerer som forventet.


Legg igjen en kommentar