Hvordan hente Google Backup Photos

Google Foto er en flott måte å lagre bildene og videoene dine i skyen, slik at de er tilgjengelige på alle enheter, hvor som helst og enkle å dele med venner og familie. For å sikre at bildene dine er lagret på Google og tilgjengelig på alle enheter, last ned Google Backup og Sync for datamaskinen, Android-enhetene og iOS-enhetene dine. Sikkerhetskopiering og synkronisering sikrer at bildene dine lagres trygt i Google Foto, noe som frigjør lagringsplass på enhetene dine, og at aktiviteten din blir synkronisert på tvers av enheter.

Hvis du ved et uhell sletter et bilde eller en video, holder Google det i søpla i 60 dager før det er borte for alltid. Men du kan hente det før det skjer. Dette er hvordan.

Google holder bilder i papirkurven din i 60 dager. Du kan også tømme papirkurven manuelt før de 60 dagene, og hvis du gjør det, er bilder du sendte der borte. Det er også et alternativ for å slette et enkelt bilde permanent, og bilder som slettes på denne måten kan ikke gjenopprettes.


Hvordan hente Google Backup-bilder på datamaskinen din

Følg disse trinnvise instruksjonene for å hente slettede Google-bilder på PC:

  1. For å gjenopprette bilder på datamaskinen din, må du først logge på Google-kontoen der bildene ble lagret.

  2. Åpne Google Bilder.

    Du kan også få tilgang til elementene i Google-søppel ved å klikke på de tre horisontale stolpene øverst til venstre på skjermen og trykke på Trash i hurtigmenyen.

  3. Åpne Google Fotos søppel. Du finner den ved å trykke på menyikonet på venstre side.

  4. Finn bildene eller videoene du vil gjenopprette, og klikk på det lille hake innenfor sirkelen øverst til venstre på hver enkelt.

  5. Velg Gjenopprette link øverst til høyre på skjermen.


Hvordan hente Google Backup Photos på Android og iOS

Prosessen for å hente slettet innhold i Google Foto på Android og iOS skiller seg litt fra PC-metoden.

  1. Åpne Google Foto-appen og trykk på den horisontale linjemenyen øverst til venstre på skjermen.

  2. Plukke ut Trash.

  3. Hvis du bruker Android, trykker du på Gjenopprette lenke øverst til høyre på skjermen. Hvis du bruker iOS, trykker du på Plukke ut.

  4. En gjennomsiktig sirkel vises øverst til venstre på hvert bilde i papirkurven. Trykk på hver enkelt du vil gjenopprette.

  5. Når alle bildene er valgt, trykk på Gjenopprette nederst på skjermen.


Hva skjer når du gjenoppretter et Google Photo

Når Google har fullført gjenopprettingsprosessen, vises bilder eller videoer du valgte automatisk tilbake i Google Fotos-biblioteket. De vises også i alle Google Fotoalbum du tidligere hadde dem i. Du kan nå få tilgang til bildene på en hvilken som helst enhet som er logget på kontoen.

Hva du skal gjøre hvis bildet ikke er i søpla

Hvis du ikke finner de manglende bildene dine i søpla, og du er utenfor tidsrammen på 60 dager, kan det fortsatt være håp om å gjenopprette tapte bilder. Her er noen ting du kan prøve:

  • Når du sletter bilder og videoer i Google Foto, sletter Google dem ikke automatisk fra Blogger, YouTube eller Gmail. For å slette bilder fra disse tjenestene, må du slette dem i hver tjeneste. Hvis du har lagt til noen av bildene i noen av disse tjenestene, vil de fremdeles være der.
  • Sjekk alle Google Fotoalbumene dine for å se om bildet du leter etter kan gjemme seg der.
  • Hvis du har flere Google-kontoer, kan du logge på de andre kontoene for å se om bildet kan være lagret der.
  • Hvis du delte bildet med noen andre, kan du be dem sjekke e-postmeldingene deres eller enhetens lagring for å se om bildene fremdeles er der.

Du kan bare slette bilder fra et Google Foto-album hvis du er eieren av bildene. Du kan ikke slette bilder fra et album du ikke eier. Bare eieren kan fjerne bilder fra et delt album.

Google Photos synkroniseres ikke på tvers av enheter? Prøv dette

Hvis enhetene ikke ser ut til å synkronisere på tvers av enhetene dine, åpner du Google Photo-menyen og går til innstillinger for å sikre at Google Backup og Sync er slått på.


Legg igjen en kommentar