Hvordan gjenopprette e-post fra Outlook søppelpostmappen

Microsoft Outlook kommer med et søppelpostfilter som arkiverer søppelpost i søppelpostmappen. Imidlertid kan gode meldinger feilaktig merkes som spam. Det er enkelt å gjennomgå søppelpostmappen og gjenopprette de manglende meldingene til innboksen. Når du gjenoppretter en melding, lærer du spamfilteret i Outlook en leksjon om hvordan en god e-post ser ut.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007; Outlook for Microsoft 365 og Outlook Online.


Gjenopprett e-post fra søppelpostmappen i Outlook

For å flytte en e-postmelding fra søppelpostmappen din til innboksen og eventuelt sikre fremtidige meldinger fra samme avsender fra å bli behandlet som søppel i Outlook:

 1. Åpne Søppelpost mappen i Outlook.

 2. Åpne eller merk e-postmeldingen du vil gjenopprette.

 3. Hvis e-postadressen er åpen i leseruten eller uthevet i mappelisten, går du til Hjem kategorien. Hvis meldingen er åpen i et eget vindu, går du til Forespørsel fanen.

 4. Delete gruppe, velg junk.

 5. Plukke ut Ikke søppel. Eller trykk Ctrl + Alt + J.

 6. For å legge til avsenderen i listen over sikre avsendere, slik at meldinger fra adressene deres aldri blir behandlet som spam, velger du Stol alltid på e-post fra avkrysningsruten.

  Still inn Outlook slik at bare e-post fra slike avsendere tillates i innboksen, og Outlook setter automatisk folk du sender på listen over sikre avsendere.

 7. Klikk OK.

Outlook flytter meldingen automatisk til innboksen eller til forrige mappe, der du kan lese og jobbe med den.

For å gjenopprette en melding i Outlook Online, velg meldingen i søppelpostmappen, gå til verktøylinjen og velg Ikke søppel > Ikke søppel.


Gjenopprett en melding fra søppelpostmappen i Outlook 2007

Slik markerer du en melding som ikke søppelpost i Outlook søppelpostmappen:

 1. Gå til Søppelpost mappe.

 2. Fremhev meldingen du vil gjenopprette.

 3. Klikk Ikke søppel. Eller trykk Ctrl + Alt + J eller velg handlinger > Søppelpost > Merk som ikke søppel.

 4. Hvis du vil legge til avsenderen av e-posten i listen over pålitelige avsendere, velger du Stol alltid på e-post fra.

 5. Klikk OK.

Legg igjen en kommentar