Hvordan sette inn et innebygd bilde i en Outlook-melding

Gjør din neste Outlook-e-post mer engasjerende ved å sette inn et bilde i teksten i stedet for å legge det til som en fil. Et innebygd bilde er et som vises i brødteksten til e-posten din. Du kan stille teksten til å flyte rundt bildet, holde det nær beslektet innhold og forbedre utseendet og stilen til selve meldingen.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Outlook-versjoner 2019, 2016, 2013, 2010, Outlook for Microsoft 365 og Outlook.com.

Kontroller bildestørrelsen og komprimeringen

Først bør du sjekke at bildet ditt er komprimert slik at du ikke har problemer med å sende det på e-post. Komprimering reduserer filstørrelsen slik at e-postsystemer kan håndtere den (de har ofte en filstørrelsesgrense for meldinger, og hvis bildet ditt er for stort, vil det ikke gå gjennom).

Hvis bildet ditt er stort, kanskje fordi det er originalen, kan du finne et verktøy for å komprimere bilder. Du bør også endre størrelsen på bildet ditt for e-post. Når du har redusert den til en håndterbar størrelse, følger du trinnene nedenfor for å sette den inn i meldingen din.

Hvordan sette inn et bilde i en Outlook-melding

Hvis du vil legge til et innebygd bilde i en melding, følger du disse trinnene for Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 og Outlook for Microsoft 365. Se avsnittene nedenfor hvis du har Outlook.com.

 1. Start en ny epost. Meldingen din må være i HTML-format. Velg deretter Formater tekst kategorien i det nye e-postmeldingsvinduet.

 2. dannet seksjon, velg HTML.

 3. Velg innfelt kategorien. Plasser markøren i meldingsdelen din der du vil plassere bildet.

  Web

 4. på illustrasjoner seksjon, velg Bilder. Vinduet Sett inn bilde åpnes.

  Du kan søke etter bilder online uten å forlate Outlook ved å velge Online bilder, som bringer opp et Bing Image Search. Du kan også finne bilder i OneDrive-kontoen din.

 5. Naviger til bildet du vil sette inn. Når du finner bildet du vil bruke, velger du det og velger innfelt.

  Sett inn flere bilder samtidig ved å holde nede Ctrl og velg hvert bilde du vil inkludere.

  Web

 6. Juster størrelsen på bildet ditt ved å holde en av bildene bildehåndtak rundt kantene, og deretter dra den. Den skaleres større eller mindre når du beveger håndtaket.

 7. Velg Oppsettalternativer -knappen (vises når du velger bildet) for å vise valg for hvordan du vil at bildet skal samhandle med den omgivende teksten. På linje med tekst er valgt som standard og justerer bunnen av bildet med tekstlinjen ved innsettingspunktet.

  De Med tekstinnpakning alternativene inkluderer tekstbrytning rundt den, bak den, foran den og annen atferd. Effekten avhenger av formen på bildet ditt. Velg alternativet som passer det du trenger.

  Web

Hvordan sette inn et bilde i en Outlook.com-melding

Å sette inn et innebygd bilde på Outlook.com er greit, selv om du ikke har så mange alternativer for å formatere bildet som du gjør i programvareversjonene av Outlook.

 1. Meldingen din må være i HTML-format (mot vanlig tekst) for å sette inn et innebygd bilde. HTML er standardalternativet, så du trenger ikke å endre det, men for å sjekke, åpne en ny melding og velg alternativknappen nederst. Hvis menyen tilbyr Bytt til HTML, velg den.

 2. Plasser markøren i meldingen der du vil plassere bildet.

 3. Velg bildeikonet fra menyen under meldingen. Det er på samme menylinje som Send og kast-knappene. Vinduet Sett inn bilde åpnes.

 4. Velg bildet du vil sette inn, og velg deretter Åpen.

  Web

 5. Bildet vises i meldingen din.

  Web