Hvordan fikse Run32.dll ikke funnet eller mangler feil

Run32.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av run32 DLL-filen.

I noen tilfeller kan run32.dll-feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Feilmeldingen run32.dll kan gjelde ethvert program eller system som kan bruke filen på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Run32.dll feil

Det er flere forskjellige måter som run32.dll-feil kan vises på datamaskinen din. Her er noen av de vanligste måtene du kan se run32.dll-feil på:

 • Run32.dll ikke funnet
 • Dette programmet kunne ikke starte fordi run32.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
 • Kan ikke finne [PATH] run32.dll
 • Filen run32.dll mangler.
 • Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: run32.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Run32.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer visse programmer når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.

Konteksten til run32.dll-feilen er en viktig informasjon som vil være nyttig når du løser problemet.


Slik løser du Run32.dll feil

Ikke last ned run32.dll fra et "DLL nedlastingsnettsted". Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av run32.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av run32.dll-feilen.

 1. Start datamaskinen på nytt hvis du ikke har gjort det ennå. Run32.dll-feilen kan være en feil og en enkel omstart kan fjerne den helt.

 2. Gjenopprett run32.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" run32.dll-fil er at du feilaktig har slettet den.

  Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet run32.dll, men allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette run32.dll med et gratis filgjenopprettingsprogram.

  Å gjenopprette en slettet kopi av run32.dll med et filgjenopprettingsprogram er bare en smart ide hvis du er sikker på at du har slettet filen selv, og at den fungerte ordentlig før du gjorde det.

 3. Kjør en virus / malware-skanning av hele systemet. Noen run32.dll-feil kan være relatert til et virus eller annen malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen. Det er til og med mulig at run32.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

 4. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at run32.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, kan en systemgjenoppretting løse problemet.

 5. Installer programmet som bruker run32.dll-filen på nytt. Hvis DLL-feilen run32.dll oppstår når du bruker et bestemt program, bør du installere filen på nytt hvis du installerer programmet på nytt.

  Prøv ditt beste for å fullføre dette trinnet. Å installere programmet som gir run32.dll-filen på nytt, hvis mulig, er en sannsynlig løsning på denne DLL-feilen.

 6. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til run32.dll. Hvis du for eksempel får feilen "Filen run32.dll mangler" når du spiller et 3D-videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for skjermkortet.

  Run32.dll-filen kan eller ikke er relatert til skjermkort - dette var bare et eksempel. Nøkkelen her er å være nøye med feilkonteksten og feilsøke deretter.

 7. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis run32.dll-feil startet etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhets driver.

 8. Kjør kommandoen sfc / scannow System File Checker for å erstatte en manglende eller ødelagt kopi av run32.dll-filen. Hvis denne DLL-filen er levert av Microsoft, bør verktøyet for systemfilkontroll gjenopprette den.

 9. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Run32.dll-filen kan være inkludert i en av disse oppdateringene.

 10. Test minne og test deretter harddisken. Vi har overlatt hoveddelen av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake run32.dll-feil når de mislykkes.

  Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.

 11. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de enkelte feilsøkingsrådene for run32.dll-filene ovenfor ikke lykkes, bør det å utføre en oppstartsreparasjons- eller reparasjonsinstallasjon gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine fungerende versjoner.

 12. Bruk en gratis registerrens for å reparere run32.dll relaterte problemer i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige run32.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL-feilen.

  Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her som et "siste utvei" -forsøk før det destruktive trinnet kommer opp neste.

 13. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon av Windows vil slette alt fra harddisken og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter opp run32.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

  All informasjon på harddisken vil bli slettet under en ren installasjon. Forsikre deg om at du har gjort det beste forsøket mulig å fikse run32.dll-feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette.

 14. Feilsøk for et maskinvareproblem hvis noen run32.dll-feil vedvarer. Etter en ren installasjon av Windows kan DLL problemet bare være maskinvarerelatert.


Legg igjen en kommentar