Hvordan endre avspillingshastigheten for Windows Media Player

Endring av avspillingshastigheten for Windows Media Player kan redusere eller øke hastigheten på musikk og andre lyder uten å endre tonehøyde på det originale sporet.

Windows Media Player kan også endre avspillingshastigheten visuelt, noe som kan være nyttig for å følge pedagogiske videoer, for eksempel når sakte film kan hjelpe deg med å forstå et konsept bedre.

Denne prosedyren fungerer for Windows Media Player 12 på Windows 7, Windows 8.1 eller Windows 10.


Hvordan endre avspillingshastigheten for Windows Media Player

  1. Åpne en sang. Bytt visningsmodus ut av bibliotek eller hud ved å gå til Utsikt > Spilles nå. Hvis WMP-menylinjen ikke vises, bruk Ctrl+M hurtigtast for å aktivere den. Du kan til og med bruke Ctrl+3 for å umiddelbart endre visningen til Now Playing uten å bruke menylinjen.

  2. Høyreklikk hovedområdet på skjermen og velg forbedringer > Spill hastighetsinnstillinger.

  3. I skjermbildet Innstillinger for spillhastighet som nå skal være åpen, velger du Sakte, Normal, or Rask for å justere hastigheten som lyd / video skal spilles av. Verdien 1 er for normal avspillingshastighet, mens en lavere eller høyere figur enten senker eller øker avspillingen.

  4. Last inn sporet på nytt hvis WMP slutter å svare etter at du har endret hastigheten flere ganger. Hastighetsinnstillingsverktøyet stopper av og til hvis WMP ikke kan konfigurere sporet for ønsket tilpasset hastighet på nok tid til å laste sporet på nytt før du foretar en ny hastighetsendring.


Legg igjen en kommentar