Hvordan bruke Google Home-appen til PC

Google Home-appen konfigurerer og administrerer Chromecast, Google Home og andre smarte enheter som er kompatible med Google Home. Mens den er designet for å bare fungere med iOS- og Android-enheter, bruk en Android-emulator eller Google Chrome for å få tilgang til appen fra en stasjonær datamaskin.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder Windows-PCer. Bruk Google Home-appen på din Mac.

Google


Bruk Google Home-appen på PC med en Android-emulator

Installer en Android-emulator for Windows for å kjøre Android-apper på din PC. For eksempel installerer og kjører Bluestacks flere Android-applikasjoner, inkludert Google Home-appen. Den generelle funksjonaliteten vil være lik.

Linux-baserte operativsystemer støtter også Android-emulatorer, for eksempel GenyMotion.

Bruk Google Chrome til å kontrollere Google Home-enheter

Google Chrome etterligner noe av funksjonaliteten til Google Home-appen, men den er begrenset. For eksempel kan du ikke konfigurere Google Home-enheter ved hjelp av Chrome-nettleseren, så du trenger fortsatt en mobil enhet eller Android-emulator for det. Chrome kan imidlertid kaste eller streame til noen av Google Home- eller Chromecast-enhetene dine.

Oppdater til den siste versjonen av Chrome og bekreft at PCen og Google Home-enheten din kobles til det samme Wi-Fi-nettverket. For å caste eller streame til en Google Home-enhet, velg enten tre vertikale prikker øverst til høyre i Chrome eller høyreklikk på et tomt område på siden, og velg deretter Kastet etterfulgt av enheten.

Noen nettsteder tilbyr innebygde cast-knapper som streamer media direkte til Google Home eller Google Home Mini smarte høyttalere.


Kan du kontrollere alle Google Home-enheter fra PC-en din?

Med en emulator får du full tilgang til alle Google Home-funksjonene. Med nettleseren kan du imidlertid ikke sette opp nye enheter.

Det er også mulig å installere Google Assistant på Windows for å dra full nytte av Googles virtuelle assistent. Stemmestøtte er imidlertid begrenset for streaming av media fra Chrome til Google Home-enheter - du vil bare ha noen få enkle kommandoer som Stop og Max volume.

Slå av Cortana for å bruke Google Home-talekommandoer, for å unngå konflikter med Microsofts virtuelle assistent.

Legg igjen en kommentar