Hvordan besøke Mars i Google Earth Pro

Du kjenner kanskje til og gleder deg over Google Earth for dets evne til å ta deg omtrent hvor som helst i verden (i det minste, i det minste). Visste du at Google Earth også kan ta deg med på et ut-av-denne-verden-eventyr til Mars? Du kan besøke den røde planeten når som helst. Veibeskrivelsen her gjelder Google Earth Pro, som er den nedlastbare versjonen av Google Earth. Du kan også bruke Google Mars online.


Hvordan bli en (virtuell) astronaut

  1. Forsikre deg først om at du har lastet ned den nyeste versjonen av Google Earth, tilgjengelig på earth.google.com. Mars er ikke inkludert i noen versjoner før Google Earth 5.

  2. Når du har lastet ned Google Earth Pro, åpner du den.

  3. Du vil merke et sett med knapper øverst på skjermen. Man ser litt ut som Saturn, og mens vi ikke kan besøke Saturn ennå, er det det lettest gjenkjennelige symbolet for en planet.

    Trykk på den Saturn-lignende knappen, og velg Mars fra rullegardinlisten. Dette er den samme knappen du vil bruke til å bytte til Himmel se eller for å bytte tilbake til jorden.

  4. Når du er i Mars-modus, vil du se at brukergrensesnittet er nesten identisk med det for Jorden. Du kan slå informasjonslag av og på i Lag rute til venstre. For eksempel kan du søke etter bestemte landemerker og legge igjen stedsmerker. Hvis du ikke kan se de forskjellige elementene du har valgt i Lag-ruten, kan du zoome inn. Du kan se terrenget i 3D, bilder av overflaten og banebilder med høy oppløsning.

  5. Du kan til og med beundre bilder og 360-graders panoramaer tatt av landere, hvis spor og siste posisjoner også er tegnet. Vil du vite de siste posisjonene innen nysgjerrighet og mulighet? De er tilgjengelige.

  6. En så overveldende mengde valg og data kan gjøre det vanskelig å bestemme hvor du skal begynne. Hvis du leter etter ideer, merker du av i boksen ved siden av Omvisning for å vise videoer når de er tilgjengelige når du "reiser" rundt overflaten. Kryss av En reiseguide til Mars for å lære mer om det du ser på den røde planeten.


Å besøke andre steder ingen mann (eller kvinne) har gått før

Hvis en tur til Mars antenner en planet-roaming lidenskap, tar Google Maps deg også til en rekke andre verdener. NASA og European Space Agency har gjort tilgjengelig tusenvis av bilder samlet av romfartøy eller datamaskingenererte for Google basert på bilder ved hjelp av kraftige teleskoper.

Listen over fjerne steder du kan besøke uten romskip inkluderer ikke bare Mars, men også Venus, Saturn, Pluto, Merkur, forskjellige måner og mer. Ved å zoome inn, kan du i løpet av noen timer utforske fjell, kratere, daler, skyer og andre funksjoner på disse fjerntliggende stedene; hvis de har fått navnet, ser du dem merket som på et kart. Selv den internasjonale romstasjonen er din å besøke. Google planlegger å legge til bilder når de blir tilgjengelige.


Legg igjen en kommentar