Hva er Windows ‘Steps Recorder (PSR)?

Steps Recorder er et kombinasjonsnøkkellogger, skjermbilde og merknadsverktøy for Windows. Den brukes til raskt og enkelt å dokumentere handlinger som er gjort på en datamaskin for feilsøkingsformål.

Nedenfor er alt du trenger å vite om Steps Recorder - hva den brukes til, hvilke versjoner av Windows den er kompatibel med, hvordan du åpner programmet og hvordan du bruker det til å registrere trinnene dine.

Steps Recorder er noen ganger referert til som Problem Steps Recorder eller PSR.

Steps Recorder er bare tilgjengelig i Windows 10, Windows 8 (inkludert Windows 8.1), Windows 7 og Windows Server 2008.


Hva brukes Steps Recorder til?

Steps Recorder er et feilsøkings- og hjelpeverktøy som brukes til å registrere handlinger som er utført av en bruker på en datamaskin. Når den er registrert, kan informasjonen sendes til hvilken person eller gruppe som hjelper til med feilsøking.

Uten Steps Recorder måtte en bruker forklare i detalj hvert trinn de tar for å replikere problemet de har. Den beste måten å gjøre dette på vil være å manuelt skrive ut hva de gjør og ta skjermbilder av hvert enkelt vindu de ser.

Imidlertid, med Steps Recorder, gjøres alt dette automatisk mens brukeren er på datamaskinen, noe som betyr at de ikke trenger å bekymre seg for annet enn å starte og stoppe Steps Recorder og deretter sende resultatet.

Steps Recorder er et program som må startes manuelt og stoppes av deg. PSR kjører ikke i bakgrunnen og samler ikke inn eller sender informasjon til noen automatisk.


Hvordan få tilgang til Steps Recorder

Steps Recorder er tilgjengelig fra Start-menyen i Windows 10 og Apps-skjermen i Windows 8. Du kan også starte Steps Recorder i Windows 10 og Windows 8 med kommandoen vist nedenfor.

I Windows 7 kan Problem Steps Recorder, verktøyets offisielle navn i den versjonen av Windows, nås lettest ved å utføre følgende kommando fra Start-menyen eller dialogboksen Kjør:

PSR

Steps Recorder er ikke tilgjengelig som en snarvei i Start-menyen i Windows 7.

Hvordan bruke Steps Recorder

Se Hvordan bruke Steps Recorder for detaljerte instruksjoner, eller du kan lese en rask oversikt over hvordan PSR fungerer nedenfor:

Steps Recorder registrerer mye informasjon som er veldig nyttig for noen som feilsøker et problem, inkludert hvert museklikk og tastaturhandling.

PSR lager et skjermbilde av hver handling, beskriver hver handling på vanlig engelsk, noterer nøyaktig dato og klokkeslett handlingen fant sted, og tillater til og med opptakeren å legge til kommentarer når som helst under opptaket.

Navnene, stedene og versjonene av alle programmene du får tilgang til under innspillingen, er også inkludert.

Når et PSR-opptak er fullført, kan du sende den opprettede filen til den enkelte eller gruppe som hjelper til med å løse det problemet som oppstår.

Opptaket gjort av PSR er i MHTML-format, som kan vises i Internet Explorer 5 og senere i ethvert Windows-operativsystem. For å åpne filen, åpner du først Internet Explorer og bruker deretter Ctrl + A hurtigtast for å åpne opptaket.


Legg igjen en kommentar