Gratis Driver Scout v1.0 gjennomgang

Av alle de gratis driveroppdateringsprogrammene vi har brukt, er Free Driver Scout definitivt en av favorittene våre, hovedsakelig fordi det gir virkelig automatiserte driverinstallasjoner.

Gratis Driver Scout vil søke etter, laste ned og installere alle dine utdaterte enhetsdrivere for deg automatisk og uten ytterligere trykk, klikk eller annet arbeid fra deg.

Last ned gratis sjåfør

Denne anmeldelsen er av Free Driver Scout versjon 1.0. Gi oss beskjed hvis det er en nyere versjon å gjennomgå.


Mer om Free Driver Scout

â € <

Støtte for de fleste versjoner av Windows, sammen med en fin funksjon som er nyttig før en større Windows-oppgradering, er noen av funksjonene du finner i Free Driver Scout:

 • Gratis Driver Scout finner og installerer enhetsdrivere for Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP. Selv om det ikke støttes offisielt, ser det ut til å fungere bra også i Windows 10
 • Når Free Driver Scout har funnet maskinvare som krever driveroppdateringer, kan du deaktivere at noen av dem vises i en fremtidig skanning, noe som er nyttig for maskinvare du ikke vil oppdateres hele tiden.
 • Du kan se versjonsnummer og utgivelsesdato for den installerte driveren, samt den nye, oppdaterte versjonsdatoen, som er nyttig for å bekrefte at driveroppdateringen virkelig er det du ønsket
 • Gratis Driver Scout kan sikkerhetskopiere og gjenopprette noen eller alle de installerte driverne gratis
 • OS Migration Tool er en funksjon som er inkludert i Free Driver Scout som lar deg laste ned enhetsdrivere for en annen versjon av Windows (for eksempel Windows 8 hvis du kjører 7), noe som er nyttig hvis du planlegger å oppdatere Windows til en nyere versjon

Gratis Driver Scout Fordeler og ulemper

Automatisk driveroppdatering er selvfølgelig en av de største fordelene ved å bruke Free Driver Scout, men det er noen andre ting du også bør vurdere:

Pros:

 • Programmet er veldig enkelt å installere
 • Støtter manuelle og planlagte skanninger
 • Oppdateringer kan konfigureres til å installeres automatisk
 • Bulknedlastinger
 • Ingen input er nødvendig mens oppdateringer installeres

Ulemper:

 • Finner ikke så mange utdaterte drivere som lignende programvare gjør
 • Prøver å installere flere ikke-relaterte programmer under installasjonen
 • Programvaren blir ikke lenger oppdatert

Tanker om gratis sjåfør

Etter å ha lest proffene og beskrivelsen ovenfra, er det åpenbart Free Driver Scout er et veldig fint valg for et driveroppdateringsprogram hvis du ikke trenger å tenke på å kjøre skanninger og nedlastinger selv. På toppen av det kan du sikkerhetskopiere drivere og til og med laste ned drivere for et annet operativsystem, noe som er veldig bra.

Som vi nevnte ovenfor, fant Free Driver Scout ganske enkelt ikke så mange utdaterte drivere som noen andre driveroppdateringsverktøy. Dette er åpenbart en avstengning, for selv om programvaren gjør alt tungt for deg, er det neppe det beste verktøyet tilgjengelig hvis andre er i stand til å gi mer informasjon om utdaterte enhetsdrivere.

Det ser også ut som om utvikleren har sluttet å gi ut oppdateringer til programmet. Nettstedet inkluderer ikke Windows 10 som et offisielt kompatibelt operativsystem, og det har vært på versjon 1.0 i lang tid.

Last ned gratis sjåfør

Under installasjonen prøver installatøren å legge til noen ikke-relaterte programmer på datamaskinen din sammen med Free Driver Scout-programvaren. Hvis du vil deaktivere installasjonen av disse programmene, må du klikke Avslå for hvert tilbud.


Legg igjen en kommentar