Fikse digital TV-mottakelse med en innendørs antenne

Digitale TV-signaler beveger seg gjennom luften som vann blandes med olje. Disse signalene er ikke elastiske som gamle analoge TV-signaler som leveres i regn, sludd, snø eller skinne. Hvis du opplever dårlig mottak med en innendørs digital antenne, kan du bruke følgende feilsøkings teknikker som en veiledning for å være på vei til å se på TV i sann tid igjen.

Denne informasjonen gjelder TV-apparater fra en rekke produsenter, inkludert, men ikke begrenset til, produsert av LG, Samsung, Panasonic, Sony og Vizio.


Hva forårsaker dårlig TV-antenne mottak?

Antennen kan ha problemer med å plukke opp favoritt stasjonene dine over luften av flere grunner. Årsakene kommer hovedsakelig ned til den grunnleggende ideen om at signalene som når enheten ikke er sterke nok. Du kan være for langt fra kring kastings stedet, eller noe blokkerer fysisk signalene. Antennen kan være på et mindre enn ideelt sted eller i feil retning. Eller i noen tilfeller er antennen kanskje ikke sterk nok.

Få TV uten kabel eller antenne: Lær mer


Hvordan fikse dårlig TV-antenne mottak

Følg disse potensielle løsningene i rekkefølgen som presenteres for å feil søke problemet:

  1. Utfør en dobbel skanning. Federal Communications Commission (FCC) utformet en prosess kalt dobbel om skanning, som sletter og omprogrammerer kanalene i omformer boksen eller minnet til digital TV. Slik gjør du det:
    1. Koble antennen fra omformer boksen eller digital TV.
    2. Koble omformeren og den digitale TV-strømforsyningen fra veggen. Vent et øyeblikk før du kobler kablene til igjen. Antennen skal fortsatt være frakoblet.
    3. Med antennen frakoblet, kjør kanal skanning funksjon på omformer boksen eller digital TV. Når skanningen er fullført, bør alle kanaldata konverterings boksen eller digital TV hadde i minnet fjernes.
    4. Skann på nytt ved å koble antennen til omformer boksen eller digital-TV og kjøre kanalskanningsfunksjonen igjen.
  2. Feil søk omformer boksen. Hvis problemet ikke er kanalene, kan det være en annen maskinvare. Konverterings boksen kan påvirke systemets evne til å motta og vise kanaler. Noen mulige løsninger for dette problemet inkluderer å koble fra enheten, sjekke tilkoblingene og sørge for at TV-en er på riktig kanal.
  3. Juster antennen. Flytt antennen til et annet sted i underholdningssenteret og juster den opp eller ned og til venstre eller høyre. FCC sier at å flytte antennen noen få meter kan redusere forstyrrelser forårsaket av konkurrerende elektronikk utstyr, som en DVD-spiller, omformer boks eller TV.

    Å flytte antennen noen få meter fra omformer boksen kan ikke utgjøre noen stor forskjell, men prøv det. Hvis det ikke fungerer, flytt antennen.

  4. Flytt antennen. Innendørs antennen skal være så nær omverdenen som mulig. Flytt den nær et vindu, slik at den får et uhindret blikk på friluft.

    Forleng antenne stengene (også kalt dipoler) helt opp hvis du bruker kanin ører.

    Før du flytter antennen, gå til Antenna Web for å få en ide om hvor TV-overførings tårnene er i forhold til adressen din. Pek deretter antennen ut et vindu som vender mot tårnene. Dette øker oddsen for å fange et godt digitalt TV-signal.

    Å flytte en antenne presenterer noen få logistiske problemer. Du må kanskje øke lengden på antennens koaksialkabel for å flytte den ved et vindu. For å få dette til å skje, kjøp mer koaksialkabel og en koaksial forlenger. Disse artiklene selges i de fleste maskinvare- og elektronikk butikker.

    Når du har flyttet antennen, må du utføre dobbel gjennomsøkning på nytt.

  5. Kjøp en ny antenne. Vurder å kaste en innendørs antenne for en utendørs modell. Utendørs antenner er dyrere og er vanskelige å installere, men bump i mottaks kvalitet kan være verdt innsatsen.

    Ta en titt på Antenne Web før du kjøper en utendørs antenne, slik at du kan få den mest nøyaktige anbefalingen for adressen din.

    Hvis en utendørs antenne ikke er mulig, kan du prøve en annen type innendørs antenne, en spesielt for digital. De nye digitalt forbedrede antennene er flatere av design, noe som hjelper med å fange TV-signalet.

  6. Forsterke antennen. Hvis du mottar et digitalt TV-signal, kan du prøve å forsterke. Signalet kan være dårlig, men i det minste er det der. Hvis du ikke henter noe, er forsterkning sannsynligvis ikke et alternativ. I dette tilfellet bør du vurdere å kjøpe en utendørs antenne.

    Mike Mount Ford, tidligere administrerende direktør i All American Direct, forklarer det best ved å sammenligne å forsterke et digitalt TV-signal med vann som knapt faller ut av en slange. Antenne forsterkning er som å feste en dyse på enden av slangen for å øke sprøyte kraften.

    Forsterkning er ikke en garantert løsning for hvert dårlig TV-mottaks scenario, men det er et alternativ.

    Ikke forsterke signalet. Du kan blåse ut en TV-tuner på samme måte som du kan blåse ut en bil høyttaler når du skruer på volumet.

  7. Vurder et alternativ. Du kan supplere TV-seringen din med programmering på internett. Vurder å gå inn med noen på en satellitt-servicepakke og dele kostnadene, eller betale for den billigste grunnleggende kabeltjenesten.
  8. Få hjelp. Kontakt lokale kringkastingsstasjoner for å se om de kan hjelpe. De kan ha tekniske problemer du ikke er klar over.

Spesiell takk til Hank Caskey, visepresident for antenne mottak for Audiovox, som var med på å forme denne artikkelen med sitt verdifulle innblikk i antenne mottak.


Legg igjen en kommentar