Feilsøking av Windows Movie Maker videoproblem

Du må være oppmerksom på at bilder, musikk eller videoer som er satt inn i Windows Movie Maker ikke er innebygd i prosjektet. De er ganske enkelt knyttet til prosjektet fra deres nåværende beliggenhet. Derfor, hvis du endrer noen av disse variablene, kan ikke programmet finne disse filene.


Video forsvinner fra Windows Movie Maker Project

Her er noen mulige årsaker til problemet.

  • Du jobbet på en annen datamaskin den første dagen. Når du kopierte prosjektfilen til en annen datamaskin, forsømte du å kopiere over alle de ekstra videofilene du hadde satt inn i filmtidslinjen.
  • Kanskje du faktisk kopierte over alle videofilene til en annen datamaskin. Men hvis du ikke plasserte dem i en identiske mappestruktur som på den første datamaskinen, vet ikke Windows Movie Maker hvor de skal finnes. Dette programmet er veldig kinkig og liker ikke forandring.
  • Kanskje du brukte videofilene dine fra en USB-flashstasjon og ikke hadde satt inn flash-stasjonen tilbake i datamaskinen.
  • Videofilene var på en nettverksstasjon i stedet for på den lokale harddisken, og nå er du ikke koblet til det samme nettverket. Nok en gang kan Windows Movie Maker ikke finne de nødvendige videofilene.

Vis Windows Movie Maker hvor du har flyttet videofilene

Hvis du faktisk har flyttet videofilene (eller bilder eller lydfiler) til et annet sted på datamaskinen din, kan du la Windows Movie Maker få vite hvor den nye plasseringen er, og den vil da vise filene i prosjektet.

  1. Åpne Windows Movie Maker-prosjektfilen.

  2. Legg merke til at det er gule trekanter med svarte utropstegn i prosjektet ditt der det skal være videoklipp.

  3. Dobbeltklikk på en gul trekant. Windows vil be deg om å bla etter filplasseringen.

  4. Naviger til den nye plasseringen av videofilene, og klikk på riktig videoklipp for denne forekomsten.

  5. Videoklippet skal vises i tidslinje (eller storyboard, avhengig av visningen som viser). Ved mange anledninger vil alle videoklippene også vises magisk fordi den nye plasseringen også inneholder resten av videoklippene du brukte i prosjektet.

  6. Fortsett å redigere filmen.


Beste fremgangsmåter for Windows Movie Maker

  • Opprett en ny mappe som ikke bare inneholder Windows Movie Maker-prosjektet, men også bilder, musikkfiler og videoer som vil være en del av sluttproduktet ditt.
  • Kopier alle filene som vil inngå i dette prosjektet til denne mappen.
  • For å flytte prosjektet til en annen datamaskin, må du bare kopiere hele mappen, og du kan deretter fortsette å redigere filmen fra en annen datamaskin.

Legg igjen en kommentar