Driver Easy v5.6.15 gjennomgang (en gratis driveroppdaterer)

Driver Easy er et gratis driveroppdateringsverktøy for Windows som har tilgang til millioner av enhetsdrivere ved å klikke på en knapp. Programmet er veldig enkelt å bruke også.

Fordi du kan laste ned drivere direkte fra programvaren, trenger du ikke å bekymre deg for å søke etter dem selv. Før du setter i gang, er det imidlertid noen ulemper du bør være oppmerksom på.

Last ned Driver Easy

Denne anmeldelsen er av Driver Easy versjon 5.6.15, utgitt 28. juni 2020. Gi oss beskjed hvis det er en nyere versjon vi trenger å gjennomgå.

Hva vi liker

  • Drivere lastet ned direkte fra programmet.

  • Raske sjåførskanninger.

  • Kan se etter utdaterte drivere etter en tidsplan.

  • Fungerer selv uten internettforbindelse.

Det vi ikke liker

  • Må installere driveroppdateringer manuelt.

  • Sakte nedlastningshastigheter.

  • Masse nedlasting støttes ikke.

  • Mange funksjoner bare premium.


Mer om sjåføren enkel

Driver Easy støtter stort sett alle versjoner av Windows noensinne, pluss tilbyr noen utover driveroppdateringsfunksjoner som du kan finne nyttige:

  • Støtter offisielt 32-biters og 64-biters versjoner av Windows 10, Windows 8 og Windows 7, men fungerer også med Windows Vista.
  • Driver Easy viser en sammenligning mellom den nåværende installerte driveren og driveren som skal installeres som en oppdatering, som inkluderer drivernavn, leverandør, dato og versjon. Filstørrelsen for nedlastingen vises også
  • Drivere som lastes ned via Driver Easy lagres på datamaskinen din, hvor du da må installere driveren manuelt
  • Du kan skjule enheter slik at de ikke lenger viser at en oppdatering er nødvendig
  • Driver Easy kan også betraktes som et systeminformasjonsverktøy fordi det viser grunnleggende informasjon på CPU, hovedkort, nettverkskort, skjermkort og mer
  • Driver Easy inkluderer en metode for nedlasting av Windows-oppdateringer, og hevder at den gir raskere hastigheter enn du ville fått med standardmetoden i Windows

Tanker om sjåføren er enkel

Hvis det er uoversiktlig eller lett å søke etter drivere manuelt, bør det være enklere å bruke Driver Easy til å laste ned de riktige datamaskinene. Det er uheldig at du må installere driverne manuelt gjennom Driver Easy, for la oss være ærlige, det kan også være vondt.

Noe jeg ikke liker med mange programmer, inkludert Driver Easy, er at de har mange funksjoner som ser ut til å fungere for deg til du faktisk prøver dem, og da blir du bedt om å betale for en profesjonell versjon av programvaren for å aktivere disse alternativene.

Dette er nøyaktig tilfelle med Driver Easy når du for eksempel prøver å sikkerhetskopiere drivere, laste ned flere drivere samtidig eller avinstallere drivere. For disse funksjonene trenger du Driver Easy PRO.

Jeg sier ovenfor at Driver Easy fungerer uten internettforbindelse, men i motsetning til lignende driveroppdateringsverktøy som lar deg bruke programmet normalt uten tilkobling, finner Driver bare nettverksdriveren for deg. Når den riktige Ethernet- eller Wi-Fi-driveren er installert, og du har en gyldig nettverkstilkobling, kan du bruke programmet normalt til å finne andre utdaterte enhetsdrivere.

Når du leser til dette punktet, kan det høres ut som å hate dette programmet, men det er ikke sant. Ja, sammenlignet med lignende driveroppdateringsverktøy, kommer Driver Easy til kort på mange måter. Imidlertid er det noen ting jeg liker.

Planleggeren er veldig nyttig, enda bedre enn de fleste andre planleggere jeg har funnet i andre driveroppdateringsverktøy. Med Driver Easy planleggeren kan du stille inn en skanning som skal finne sted når som helst, inkludert når du først logger på Windows eller når datamaskinen går på tomgang. I tillegg kan du sette tidsplanen for å vekke datamaskinen for å kjøre skanningen, samt å stoppe skanningen hvis datamaskinen din går på batterier, blant andre alternativer.

Samlet sett anbefaler jeg absolutt Driver Easy hvis du ikke er sikker på hvor du skal dra for å få driveroppdateringer, eller hvis du er nysgjerrig på hvilke av enhetsdriverne som er utdaterte. Jeg vil bare ikke bruke det som førstevalg når jeg leter etter et gratis program som kan oppdatere drivere, av den enkle årsaken at det krever at du installerer dem selv.

Last ned Driver Easy


Legg igjen en kommentar