Driver Booster v7.6.0 Review (En gratis driveroppdaterer)

Driver Booster er et gratis driveroppdateringsprogram for Windows som rutinemessig sjekker for utdaterte drivere for maskinvaren din, og til og med laster ned og oppdaterer alle driverne med ett klikk!

Hver driverpakke lastes ned direkte gjennom programmet, og nedlasting av batch gjør det enkelt å få flere enhetsdriveroppdateringer med ett klikk.

Last ned Driver Booster

Denne anmeldelsen er av Driver Booster versjon 7.6.0. Gi oss beskjed hvis det er en nyere versjon vi trenger å gjennomgå.


Driver Booster evner

Driver Booster har en imponerende liste over attributter:

  • Fungerer med Windows 10, Windows 8, Window 7, Windows Vista og Windows XP
  • Millioner av enhetsdrivere støttes
  • Definisjoner for disse enhetene oppdateres automatisk og ofte, noe som betyr at det ikke er behov for å oppdatere programmet manuelt hver gang en ny driver blir lagt til databasen
  • En sjåførens versjonsnummer, størrelse og utgivelsesdato vises tydelig ved siden av hver driver som må oppdateres (i Driver Details-vinduet), og hjelper med å identifisere størrelsen og alderen til en ny driver før den blir oppdatert
  • Listen over utdaterte drivere kan eksporteres til en TXT-fil, som inkluderer enhetsnavnet, klassen, leverandøren, gjeldende og tilgjengelige versjon, maskinvare-ID og kompatibel ID
  • Installasjonsvinduer og andre popup-vinduer er skjult for å gjøre installasjonen så enkel og rask som mulig
  • Listen over drivere som finnes i Driver Booster er merket i henhold til alvorlighetsgraden av oppdateringen, to eksempler er Ekstremt gammel og gammel
  • Datamaskinen kan settes opp til å starte på nytt eller slå av automatisk når installasjonen er ferdig 
  • Drivere som allerede er oppdatert vises også, men i en egen seksjon fra de utdaterte
  • Antall dager siden sist skannet med Driver Booster vises på hovedskjermen
  • Den sjekker også for utdaterte spillkomponenter, som Adobe Flash Player og Microsoft DirectX Runtime
  • Et alternativ i innstillingene lar deg få programmet til å automatisk slette driverpakker etter at de har blitt brukt til en installasjon, noe som er en enkel måte å sikre at det ikke samler unyttige søppelfiler.
  • Verktøy er en seksjon som inneholder noen verktøy for å fikse lydfeil, rette nettverksfeil, rydde opp i data relatert til frakoblede enheter, og fikse oppløsningsproblemer ved å rydde opp driverdata. Det er også et "systeminformasjons" -område som viser detaljer om datamaskinen og operativsystemet

Driver Booster, utforsket

Hvis du leter etter en brukervennlig driveroppdaterer, er Driver Booster sannsynligvis det beste alternativet. I testingen opplevde vi ikke feil med nedlastinger, og installasjoner har aldri forårsaket problemer som BSOD-feil eller muret maskinvare.

Oppdateringene lanseres ikke i en nettleser, så du trenger ikke å laste ned disse driverne manuelt, slik du måtte ha det med andre driveroppdateringsverktøy. Det er altfor mye bryderi som til og med kan avskrekke noen fra å oppdatere driverne, og det kan noen ganger føre til å klikke på feil nedlastingskobling.

Programmet klarer ikke å skanne riktig med mindre en aktiv internettforbindelse er opprettet (noen driveroppdaterere trenger ikke en nettverkstilkobling for å skanne). Det vil se ut som det fungerer, men uten nettverkstilgang, vil det ganske enkelt skanne uten å bruke noen faktiske oppdateringsinformasjon, noe som resulterer i å vise et feil sett med oppdateringer (eller ingen i det hele tatt).

Fordi det også finnes en profesjonell versjon av Driver Booster, er noen funksjoner begrenset i gratisversjonen. For eksempel finnes flere driveroppdateringer i det profesjonelle programmet, og funksjoner som automatisk nedlasting og sikkerhetskopiering av drivere, og automatiske programoppdateringer, er ikke alternativer i gratisutgaven.

Se nøye på hva du klikker på under den første installasjonen. Du kan bli bedt om å legge til et annet program på datamaskinen din som ikke er relatert til driveroppdatering.

Last ned Driver Booster


Legg igjen en kommentar