Bruk Mail’s Photo Browser til å legge til et bilde i en e-post

Hvis du bruker Mail-applikasjonen på din Mac til å dele bilder via e-post - og la oss innse det, hvem gjør det ikke - kan du dra et bilde fra Finder eller fra Photos eller iPhoto-appen til e-postmeldingen du skriver. Mens dra-og-slipp-metoden fungerer bra, spesielt hvis bildet du vil dele, er løst lagret i Finder, er det en bedre måte.

Apples Mail-app inkluderer en innebygd fotobrowser som du kan bruke til å bla gjennom blenderåpning, bilder eller iPhoto-biblioteker. Du kan da enkelt velge bildet du vil dele og legge det til meldingen med bare et klikk

Informasjon er at denne artikkelen gjelder Mail i følgende operativsystemer: macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13) og macOS Sierra (10.12)

Det er mye enklere å bruke Mail Photo Browser enn å åpne Blenderåpning, Bilder eller iPhoto, og deretter dra et bilde til Mail-appen. Det har også den ekstra fordelen at den ikke tar opp systemressurser for å starte en av bildeapplikasjonene.


Bruker Mail's Photo Browser

Prosessen med å bruke Photo Browser i Mail-applikasjonen kan ikke være enklere:

  1. Start Post hvis den ikke allerede kjører, ved å klikke på ikonet i Dock.

  2. Åpne et nytt meldingsskjermbilde og begynn å skrive meldingen.

  3. Klikk på Photo Browser ikonet øverst til høyre på den nye meldingsverktøylinjen. Det ser ut som to stablede bilder.

    Du kan også få tilgang til Photo Browser ved å velge VinduPost menylinjen og klikke Photo Browser i rullegardinmenyen.

  4. Klikk Bilder eller et av de andre tilgjengelige biblioteksalternativene i Photo Browser.

  5. Bla gjennom miniatyrbildene i det valgte biblioteket. Dobbeltklikk på et hvilket som helst miniatyrbilde for å se en større versjon av bildet.

  6. Klikk og dra det valgte bildet til brødteksten i e-postmeldingen. Den settes inn uansett hvor markøren din er plassert, men du kan velge og dra den til et annet sted. Ikke bekymre deg hvis det ser for stort ut på dette tidspunktet.

    Du kan dra fra enten miniatyrbildevisningen eller den forstørrede visningen i Photo Browser.

    Når du drar et bilde til meldingen, legges det til en linje i e-postoverskriften for Meldingsstørrelse og Bildestørrelse.

  7. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Bildestørrelse i e-postoverskriften og velg Liten, Medium, Storeller Faktisk størrelse.

    Ikke overse dette trinnet, spesielt hvis du legger ved flere bilder. Med bilder i faktisk størrelse eller stor kan e-postadressen din bli for stor til at leverandøren din kan håndtere den.

Du kan bruke søkefeltet nederst i Photo Browser for å søke på nøkkelord, titler eller filnavn for å finne bildet du vil bruke.


Andre måter å legge til bilder i en e-post

Du kan klikke og dra et bilde til en e-postmelding fra nesten hvilket som helst sted, inkludert skrivebordet, et Finder-vindu eller et åpent dokument i et annet program.

Du kan også legge ved et bilde til en e-postmelding ved å klikke på Fest binders ikon i meldingsvinduets verktøylinje. Derfra, finn målbildet på din Mac og klikk Velg Fil.

Hold filer små

Når du sender filer via e-post, husk at du kan ha begrensninger på meldingsstørrelse hos e-postleverandøren din, og mottakerne kan ha begrensninger i meldingsstørrelse hos e-postleverandørene. Så fristende det kan være å sende bilder i full størrelse, er det vanligvis bedre å sende mindre versjoner. Du kan veksle mellom størrelser for å velge den beste størrelsen for e-posten din, men alternativene Small og Medium er sannsynligvis det beste valget for e-post.


Legg igjen en kommentar