Hvordan motta penger på PayPal

Å motta penger via PayPal er like enkelt som å ha en e-postadresse. Når en betaling er sendt til PayPal-kontoen din, vil du motta en e-post med beskjed om innskuddet, som du deretter kan overføre til en tilknyttet bankkonto. Du kan også bruke saldoen din til å betale for varer hos nettforhandlere som godtar PayPal.


Hvordan akseptere penger på PayPal

Når noen sender deg en betaling, får du en e-post fra PayPal som gir deg beskjed om transaksjonen. Pengene blir automatisk kreditert din tilgjengelige PayPal-saldo.

Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du registrere deg med bare noen få trinn.

En annen måte å motta penger på PayPal er å dele en PayPal.Me-lenke. PayPal.Me lar brukerne dele en URL i stedet for en e-postadresse for å motta betalinger. Dette er nyttig for leverandører som foretrekker å ikke oppgi e-postadressen sin til kundene.

Hvis du har en PayPal-konto, kan du opprette en PayPal.Me-lenke ved å følge disse instruksjonene.

  1. Gå til PayPal.Me-nettstedet.

  2. Plukke ut Opprett din PayPal.Me-kobling.

  3. Logg deg på eller registrer deg for en PayPal-konto. Når du har logget på, blir du bedt om å konfigurere PayPal.Me-adressen din.

  4. Last opp et foto. Dette er valgfritt, men det vil hjelpe vennene dine å vite at de betaler riktig person.

  5. Velg PayPal.me-lenken din.

    Velg denne lenken med omhu. Du kan bare opprette en, og når du har opprettet den, er den din så lenge du har en PayPal-konto.

  6. Plukke ut Opprett en PayPal.Me-profil.


Hvordan finne PayPal.Me-lenken din

Hvis du allerede har en PayPal.Me-lenke, men ikke er sikker på hvor den er, kan du finne den på PayPal-profilen din.

Slik finner du PayPal.Me-lenken din:

  1. Logg på PayPal-kontoen din og velg Penger fra menylinjen.

  2. Velg til høyre Send og be om penger.

  3. Plukke ut Be.

  4. Velg til høyre Del PayPal.Me.

  5. Din PayPal.Me-lenke vil bli oppført under profilbildet ditt.

Gebyrer for å motta penger via PayPal

Når du mottar penger via PayPal, påløper det ingen gebyrer for PayPal-saldoen din så lenge:

  • Avsenderen er i samme land.
  • Avsenderen sender penger fra PayPal-saldoen eller bankkontoen.

Hvis avsenderen bruker et kreditt- eller debetkort for å sende deg penger (i stedet for en PayPal-saldo), må de betale et gebyr på 2.9% pluss et gebyr på opptil $ 4.99, avhengig av transaksjonsbeløpet.

Avsendere som overfører penger til deg fra et annet land, må betale et gebyr på $ 0.99 - $ 4.99, avhengig av den totale verdien av betalingen. Det vil også være en avgift på 2.9% og en fast avgift bestemt av opprinnelseslandet. Du finner disse avgiftene på PayPal's liste over faste avgifter for sending i andre valutaer. Som mottaker må du imidlertid betale eventuelle konverteringsgebyrer som er nødvendige for å konvertere midlene fra en utenlandsk valuta til amerikanske dollar.


Gebyrer for overføring av saldoer fra personlige kontoer

Hvis du er en amerikansk PayPal-kontoinnehaver, er det vanligvis gratis å overføre betalinger du mottar fra PayPal-kontoen din til en tilkoblet brukskonto. Overføringen blir gjennomgått og det kan ta 3-5 virkedager å fullføre. Hvis du trenger pengene raskere, kan du bruke et kvalifisert debetkort for å få en øyeblikkelig overføring, som vanligvis tar omtrent 30 minutter å fullføre. Det er et gebyr forbundet med øyeblikkelig overføring på 1% av det totale beløpet som overføres, med maksimalt $ 10.

Det er også transaksjonsgrenser for overføring av penger fra din personlige PayPal-konto. De er:

  • Opptil $ 5,000 per transaksjon
  • Opptil $ 5,000 per dag
  • Opptil $ 5,000 per uke
  • Opptil $ 15,000 XNUMX per måned

Det er enkelt å motta penger via PayPal. Det er vanskelig å overføre midler. Imidlertid kan du vanligvis overføre penger til den tilkoblede brukskontoen uten store vanskeligheter.


Legg igjen en kommentar