Programvare : Seavus : Seavus iMindQ

Seavus iMindQ

Versjon
6
Plattforms
Lisens Commercial

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Opprett tankekart, flytskjemaer, konseptkart og administrer prosjekter
  • Importer og eksporter data til og fra Outlook og Word
  • Dra og slipp emner, ideer, ikoner, bilder, former og mønstre
  • Velg fra en rekke kartstiler

Seavus iMindQ er et program for tankekartlegging som brukes til å brainstormere og visualisere ideer. Det ble tidligere kalt DropMind før det ble iMindQ. Det er tilgjengelig for Windows, OS X, Android og iOS. Programmet har hjernekart, flytskjemaer, konseptkart, prosjektstyringsverktøy og tavleplass for å hjelpe deg med å brainstorme og visualisere ideene dine bedre. Programvaren lar deg importere data fra programmer, for eksempel Outlook og Word, og deretter organisere dataene i diagrammet. Du kan også eksportere prosjektet ditt som et bilde ( .JPG , .SVG eller .PNG ), en tekstoversikt ( .RTF ), HTML, en PowerPoint-presentasjon ( .PPT ) eller en .CSV fil .

Programvaren lar deg enkelt sette inn emner og ideer gjennom dra-og-slipp-funksjonalitet og formatere stilen, teksten, farger, etc. gjennom programmets bånd. Programmet inneholder også en rekke ikoner, bilder, former og mønstre som kan settes inn i prosjektet. iMindQ tilbyr forskjellige kartstiler, for eksempel forretninger, utdanninger og enkeltpersoner, som lar deg tilpasse hjernekartene dine slik at de passer til konteksten du trenger. IMindQ-nettstedet gir ytterligere maler du kan laste ned.

iMindQ er et kvalitetsprogram som kan brukes til personlig, pedagogisk eller forretningsmessig bruk. Det gir en rekke ideevisualiseringsverktøy som gjør det mer enn bare et tankekartprogram. Det tar deg utover brainstorming-prosessen og gir deg mulighet til å mange ditt prosjekt også. Disse funksjonene og mer gjør Seavus iMindQ et godt valg.

Oppdatert: 10. november 2016

▶ Primær filutvidelse

.dmmx – iMindQ XML Map Bundle

▶ Andre filutvidelser brukt Seavus iMindQ 6

Støttede filtyper
.XMIND XMind Workbook File
.MMAP MindManager Map File
.MM FreeMind Mind Map
.DMM iMindQ Mind Map File
Ekstra relaterte filformater
.SVG Scalable Vector Graphics File
.DOC Microsoft Word Document
.HTML Hypertext Markup Language File
.JPG JPEG Image
.CSV Comma Separated Values File
.PPT PowerPoint Presentation
.RTF Rich Text Format File
.PNG Portable Network Graphic