Hoved : Filutvidelser : .mm Fil

.mm Filutvidelse

Filtype 1FreeMind Mind Map

Utvikleren FreeMind
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en MM fil?

En MM-fil er et visuelt diagram opprettet av FreeMind, et program for hjernekartlegging skrevet i Java. Den inneholder et diagram som består av tekst, noder, grener, former og ikoner som representerer ideer. MM-filer kan brukes til brainstorming, undersøkelse av emner, sporing av prosjekter, notatinntak, etc.

Mer informasjon

MM-fil åpnes i FreeMind 1

Når du oppretter et kart i FreeMind, er MM-filen opprettet for å lagre innholdet. Du kan gjenopprette filen for å redigere innholdet, eller du kan eksportere filen til andre formater som .HTML , .XHTML , .PNG , .JPEG , .PDF og .SVG .

FreeMind er utviklet for å hjelpe deg med å organisere ideer visuelt. Du kan lage kart som består av ideer plassert i noder som kan kobles til andre noder og bilder. FreeMind er et åpen kildekodeprogram og er tilgjengelig som en gratis nedlasting.

Programmer som åpnes MM filer
Windows
MindGenius
XMind
Seavus iMindQ
Linux
XMind
FreeMind
Android
Seavus iMindQ
Macintosh
XMind
Seavus iMindQ
iOS
Seavus iMindQ

Filtype 2NeXtMidas Macro File

Utvikleren Technology Management Associates
Kategori Executable Files
Format Text

.MM alternativnummer 2

Makrofil brukt av NeXtMidas, et nettverksbasert MIDAS signalbehandling rammeverk; inneholder en rekke kommandoer som brukes til å automatisere prosesser i NeXtMidas-applikasjonen; kan inkludere prosedyrer og underrutiner.

Mer informasjon

Makroer er praktiske å bruke siden de automatiserer lange sekvenser av kommandoer som ofte utføres. Det finnes to typer makroer som brukes av NeXtMidas. En type er en installert makro med standardverdier tilordnet parametrene. Denne typen kan installeres ved å legge den til kommandolinjen. Den andre typen er en brukermakro, som er en avinstallert makro. Denne typen kan ikke ha standardparameterverdier gitt av systemet.

MIDAS står for Multi-user Interactive Development and Analysis System. NeXtMidas er en nettverksversjon av MIDAS-skallet som er skrevet i Java. Den brukes til å manipulere digitaliserte signaler og andre datainnsamlings- og behandlingssystemdata. Den primære driftsmodusen reagerer på tekstkommandoer, noe som gjør bruk av MM-makrofiler viktig.

MERK: NeXtMidas krever Java 6 eller nyere for å kunne kjøre.

Programmer som åpnes MM filer

Filtype 3Objective-C++ Source File

Utvikleren N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.MM alternativnummer 3

Kildekodefil skrevet i både programmeringsmålene Objective-C og C ++; adskiller seg fra en .M fil, som bare inneholder Objektiv-C-kode; brukes til å inkludere C ++-kode i Mac-baserte applikasjoner.

Programmer som åpnes MM filer
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple Xcode
IDM UltraEdit

Om MM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Objective-C++ Source File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.