Hoved : Filutvidelser : .xmind Fil

.xmind Filutvidelse

Filtype XMind Workbook File

Utvikleren XMind
Kategori Data Files
Format Zip

.XMIND alternativnummer

En XMIND-fil inneholder en arbeidsbok opprettet av XMind, en brainstorming og mind mapping applikasjon. Det kan lagre flere ark, hver med et diagram som fanger ideer under en brainstorming økt. XMIND-filer kan også brukes til lagring av organisasjonsdiagrammer, arbeidsordninger, Gantt-diagrammer og andre individuelle og forretningsdisplayer.

Mer informasjon

Før XMIND-filer skapte XMind .XMAP filer for å lagre arbeidsbøker. XMind erstattet imidlertid XMAP-filer med XMIND-filer, som er lagret i XMind-arbeidsbokformatet og støttet av XMind og Seavus iMindQ-applikasjonene.

Siden XMIND-filer komprimeres med Zip-komprimering, kan de dekomprimeres ved hjelp av et dekomprimeringsprogram for Zip, for eksempel Corel WinZip, 7-Zip, WinRAR eller Apple Archive Utility. Bare gi nytt navn til .xmind-utvidelsen til .zip og dekomprimer det. Du kan deretter manuelt trekke ut innholdet i XMIND-filen, som vanligvis inneholder flere .XML filer og .JPG miniatyrfiler. Når du er ferdig med å vise eller endre innholdet, kan du komprimere arkivet igjen med Zip-komprimering igjen ved hjelp av et Zip-verktøy, og deretter gi nytt navn til .zip-utvidelsen til .xmind.

Programmer som åpnes XMIND filer
Windows
XMind
Seavus iMindQ
Linux
XMind
Android
Seavus iMindQ
Macintosh
XMind
Seavus iMindQ
iOS
Seavus iMindQ

Om XMIND filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .xmind er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype XMind Workbook File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.