Programvare : Mozilla : Mozilla SeaMonkey

Mozilla SeaMonkey

Versjon
2
Plattforms
Lisens Open Source
Kategori Internet

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Fungerer med nettleser, e-postklient, nyhetsfeed, chat-klient og verktøy for webutvikler
  • Gir tilleggsmulighet for å utvide funksjonaliteten til nettleseren og e-posten
  • Gjør det mulig å redigere HTML med en WYSIWYG-editor og inspisere dokumentstruktur for nettsiden

Mozilla SeaMonkey er en åpen kildekode Internett-applikasjonspakke som inkluderer en nettleser, e-postklient, nyhetsfeed klient, IRC Chat klient og HTML editor. Den er tilgjengelig for Windows, Mac OS X og Linux-plattformer og er svært utvidbar.

Nettleseren SeaMonkey er basert på samme Mozilla-kildekoden som Firefox er bygget på, med samme gjengivelsesmotor. Nettleseren har fanebladvisning, muligheten til å gjenopprette sesjoner og en popup-blokkering. SeaMonkey tilbyr også tilleggsadministrasjon, som lar deg installere tilleggsfunksjoner opprettet av andre brukere, for eksempel nettlesertemaer. SeaMonkey e-postklienten støtter flere kontoer, meldingsfiltre, en ordbok, adressebok og tilleggsprogrammer for utvidet funksjonalitet. Suiten tilbyr også en tilpassbar chat-klient og feeds for nyheter og blogger.

SeaMonkey inkluderer webutviklingsverktøy som Komponist, et HTML WYSIWYG-redigeringsprogram med støtte for posisjonerte lag, dynamisk tabell og størrelsesforandring av bilder, og CSS-støtte . Pakken inneholder også en DOM Inspector som lar deg undersøke nettsidestruktur og en JavaScript Debugger, som hjelper deg med å feilsøke JavaScript-koden.

Hvis du er en webutvikler som ser etter en inkluderende internettpakke, er SeaMonkey et nyttig verktøy. Med sin åpen kildefleksibilitet kan du tilpasse websurfing, e-post, chatting og nettsideutvikling. Men hvis du bare leter etter en frittstående nettleser, er Chrome eller FireFox veien å gå.

Oppdatert: 8. august 2014

▶ Primær filutvidelse

.xpi – Cross-platform Installer Package

▶ Andre filutvidelser brukt Mozilla SeaMonkey 2

Støttede filtyper
.RDF Resource Description Framework File
.XBL Extensible Binding Language File
.MAR Mozilla Archive
.MSF Mail Summary File
.MAFF Mozilla Archive Format File
.MAB Mozilla Address Book
.XUL XML User Interface Language File
Ekstra relaterte filformater
.ASC PGP ASCII Armored File
.NA2 Netscape Address Book File
.WEBLOC macOS Website Location