Hoved : Filutvidelser : .rdf Fil

.rdf Filutvidelse

Filtype1Resource Description Framework File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format Text

Hva er RDF fil?

En RDF-fil er et dokument som er skrevet i RDF-språket, som brukes til å representere informasjon om ressurser på nettet. Den inneholder informasjon om et nettsted i et strukturert format som heter metadata. RDF-filer kan inneholde et nettstedskart, en oppdateringslogg, sidebeskrivelser og søkeord.

Mer informasjon

RDF-filer brukes også av Mozilla nettlesere, for eksempel Firefox, for å lagre innstillinger for Windows og verktøylinjekonfigurasjoner.

Programmer som åpnes RDF filer
Windows
Mozilla Firefox
Altova XMLSpy
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla SeaMonkey

Filtype2ArcGIS Report Document File

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format N/A

.RDF alternativnummer 2

Rapportér fil opprettet av ArcGIS Desktop, en applikasjonspakke for geospatial analyse og visualisering; lagrer en generert rapport, som kan inkludere GIS-statistikk formatert som tabelldata; generert fra en rapport layout ( .RLF ) fil.

Programmer som åpnes RDF filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Filtype3Report Definition File

Utvikleren N/A
Kategori Spreadsheet Files
Format Binary

.RDF alternativnummer 3

Regneark som inneholder rapportutdata generert av et database eller regnearksprogram som Oracle eller Microsoft Excel.

Programmer som åpnes RDF filer
Windows
Oracle Database
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Filtype4Relux Project File

Utvikleren Relux
Kategori CAD Files
Format N/A

.RDF alternativnummer 4

Lysprosjekt laget av Relux, et program som brukes til modellering og simulering av lysforholdene; kan være et interiør eller utvendig prosjekt; sparer bygningen eller romoppsettet samt lyskilder og deres egenskaper; kan visualiseres i programvaren for å se om belysningsløsningen er egnet for konstruksjon.

Programmer som åpnes RDF filer
Windows
ReluxSuite

Filtype5ReDIF Template

Utvikleren RePEc
Kategori Data Files
Format Text

.RDF alternativnummer 5

En RDF-fil er en mal lagret i Forskningsdokumenter Informasjonsformat (ReDIF). Den inneholder metadata som beskriver en eller flere forskningspublikasjoner, for eksempel tidsskrifter, papirer, bøker og programvare. RDF-filer lagrer informasjon om publikasjonen, for eksempel forfatteren, e-post for å kontakte forfatteren, tittelen på publikasjonen, redaktøren, publisert dato og arbeidssted for forfatteren av publikasjonen.

Mer informasjon

RDF-filer brukes av Research Papers in Economics (RePEc), en gruppe dedikert til å øke spredningen av forskning i økonomi og andre relaterte vitenskaper. RePEc bruker RDF og .REDIF filer for å lagre metadata om publikasjoner, noe som gjør at publikasjonene lettere kan organiseres og åpnes. RDF-filer brukes til å inneholde metadata med ISO-LATIN-1 eller Windows-1252-tegnkoding, mens REDIF-filer brukes til å lagre metadata med UTF-8-tegnkoding.

RDF-filer opprettes vanligvis med ReDIF-programvare men siden de lagres i ren tekst, kan de åpnes og redigeres av tekstredigering. Metadata lagret i RDF-filen er organisert i separate linjer med field_name: field value. Et eksempel på et feltnavn og verdi er Forfatter-arbeidsplass-navn: University of Minnesota.

Programmer som åpnes RDF filer
Windows
ReDIF

Filtype6PowerProducer Disc Image

Utvikleren Cyberlink
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.RDF alternativnummer 6

Diskbilde laget med PowerProducer, et videoopptak og forfatterprogram; inneholder alt innholdet i et filmprosjekt, inkludert spesial effekter og innstillinger; lagret i komprimert format og kan brennes til en plate for lagring, slik at den kan åpnes på et senere tidspunkt.

Programmer som åpnes RDF filer
Windows
CyberLink PowerProducer
CyberLink Media Suite

Om RDF filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .rdf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PowerProducer Disc Image, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.