Hoved : Filutvidelser : .xpi Fil

.xpi Filutvidelse

Filtype Cross-platform Installer Package

Utvikleren Mozilla
Kategori Plugin Files
Format Zip

.XPI alternativnummer

En XPI-fil er et komprimert installasjonsarkiv som brukes av ulike Mozilla-applikasjoner, inkludert Firefox, Thunderbird og SeaMonkey. Den inneholder programvare, for eksempel en nettleser plugin, utvidelse eller tema. XPI-filer inneholder også en install.js- eller install.rdf-fil, som lagrer installasjonsinstruksjonene.

Mer informasjon

Noen versjoner av Firefox tillater deg å installere XPI-filer kan bare ved å dra og slippe filen på et åpent nettleservindu. Mozilla-programvaren bruker en komponent som heter XPInstall, (som inkluderer Mozilla installeringsskript) for å installere XPI-pakkene.

Hvis du drar og slipper XPI-filen, virker det ikke, kan du installere filen i Firefox etter instruksjonene nedenfor:

Her er instruksjoner for installering av en XPI-fil i Thunderbird:

Siden en XPI-fil er Zip-komprimert, kan du manuelt trekke ut innholdet i filen ved å gi nytt navn til .xpi utvidelse til .zip og utvinne innholdet med et Zip-komprimeringsverktøy, for eksempel Corel WinZip, 7-Zip eller Apple Archive Utility. Du vil mest sannsynlig finne en .JAR fil, som vanligvis brukes til å inneholde programvaren som skal installeres, og en install.js eller install.rdf-fil.

Programmer som åpnes XPI filer
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey

Om XPI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .xpi er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cross-platform Installer Package Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.