Hoved : Filutvidelser : .mar Fil

.mar Filutvidelse

Filtype 1Mozilla Archive

Utvikleren Mozilla
Kategori Misc Files
Format Binary

Hva er en MAR fil?

Programoppdateringsfil som brukes av Mozilla-programmer som Firefox, Thunderbird og SeaMonkey; inneholder filer som oppdaterer programmet til en ny versjon; drevet av Mozilla oppdateringsprogrammet (update.exe i Windows), som følger med installasjon av Mozilla-programvare; lagret i et egendefinert filformat, men Mozilla har gjort beskrivelsen offentlig tilgjengelig.

Mer informasjon

Mozilla-programmer laster automatisk ned og kjører MAR-filer, slik at den typiske brukeren aldri vil åpne en MAR-fil manuelt. MAR-filer kan imidlertid brukes til å manuelt oppdatere et Mozilla-program uten å åpne det, noe som kan være nyttig for systemadministratorer.

Mozilla-utviklingslaget genererer nattlige bygg for deres programvareprodukter som inkluderer en MAR-oppdateringspakke. Derfor kan brukerne bruke programvareoppdateringer med den nyeste versjonen hver dag.

MERK: MAR-filer opprettet av Mozilla-teamet bruker filnavnkonvensjonen [program] - [versjon] .fullstendig.mar og [program] [versjon] .parial.mar for komplette og delvise programvareoppdateringer.

Programmer som åpnes MAR filer
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey

Filtype 2Microsoft Access Report

Utvikleren Microsoft
Kategori Database Files
Format N/A

.MAR alternativnummer 2

Snarvei-fil opprettet av Microsoft Access, et relationsdatabaseprogram for stasjonær datamaskinen; inneholder en lenke til en rapport i en Access-database; kan opprettes ved å dra et rapportobjekt til skrivebordet og kan åpnes ved å dobbeltklikke på filen.

Programmer som åpnes MAR filer
Windows
Microsoft Access

Filtype 3Mariner Calc Spreadsheet

Utvikleren Mariner Software
Kategori Spreadsheet Files
Format Binary

.MAR alternativnummer 3

Regneark opprettet med Mariner Calc, et lett regnearkprogram for Mac OS X; inneholder data organisert i rader og kolonner; støtter funksjoner, diagrammer, navngitte områder, sortering og automatisk summering.

Mer informasjon

MAR-filer lagres i et proprietært format som kun kan åpnes med Mariner Calc.

Programmer som åpnes MAR filer

Om MAR filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mar er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mariner Calc Spreadsheet Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.