Programvare : Google : Google Earth

Google Earth

Versjon
7
Plattforms
Lisens Freeware
Kategori Scientific

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Se jord og solsystemet fra en rekke perspektiver
  • Fly rundt 3D-byer og visualiser GPS-spor
  • Opplev historisk bilder, havdybder, Hubble Telescope-bilder og mer
  • Finn et mål demografisk i et bestemt område
  • Beregn avstander med Google Earth måleverktøy
  • Skriv ut høyoppløselige bilder

Google Earth er et program som brukes til å se satellittbilder, terreng, kart, 3D-bygninger, hav og andre galakser. Det er tilgjengelig for nedlasting som Google Earth eller Google Earth Pro, som gir avanserte forretningsverktøy.

Programmet lar deg vise planet Earth fra en rekke perspektiver, inkludert fra ytre rom til gatenivå. Du kan utforske jordens geografi, fly rundt 3D-byer og visualisere GPS-spor. Google Earth tilbyr også et bibliotek med turer, videoer og bilder som hjelper deg med å oppleve historiske endringer, effekter av klimaendringer og mer.

Noen av de avanserte forretningsfunksjonene som er inkludert i Pro-versjonen, er muligheten til å bruke datalag for å finne en målrettet demografisk import av vektorfilfiler for å kartlegge GIS-data og kartadresser ved hjelp av appens Spreadsheet Importer. Du kan også beregne avstander og områder med programmets måleverktøy og skrive ut høyoppløselige bilder fra applikasjonen.

Hvis du noen gang har vært nysgjerrig på planeten vår og dens geografi, har du mest sannsynlig brukt Google Earth. Programmet lar deg se på jorden på mange spektakulære måter og gir deg verktøy for å finne ut mer om innbyggerne i tillegg. Google Earth viser seg å være en morsom opplevelse for enhver nysgjerrig jordforbindelse, samtidig som du gir noen praktiske forretningsverktøy for å bedre forstå demografien til et bestemt område.

Oppdatert: 23. mars 2016

▶ Primær filutvidelse

.eta – Google Earth Placemark File

▶ Andre filutvidelser brukt Google Earth 7

Støttede filtyper
.KMZ Google Earth Placemark File
.GPX GPS Exchange File
.KML Keyhole Markup Language File
Ekstra relaterte filformater