Hoved : Filutvidelser : .kml Fil

.kml Filutvidelse

Filtype Keyhole Markup Language File

Utvikleren N/A
Kategori GIS Files
Format XML

.KML alternativnummer

En KML-fil lagrer geografisk modelleringsinformasjon i XML-format. Den inneholder poeng, linjer, polygoner og bilder. KML-filer brukes til å identifisere og merke steder, lage forskjellige kameravinkler, overleggsteksturer og legge til HTML-innhold.

Mer informasjon

KML-filen åpnes i Google Earth 7

KML-filer ble opprinnelig brukt av Keyhole mapping programvare utviklet av Keyhole, Inc. Selskapet var Kjøpt av Google i 2004, og KML-filer brukes nå av Google Earth og andre webleserprogrammer fra jorden.

MERK: Du kan åpne en KML-fil i Google Maps ved å hoste den på en online-plassering og deretter skrive URL-adressen i søkeboksen Google Maps. Hvis du for eksempel er vert for KML-filen på http://mywebsite.com/myfile.kml, skriver du denne nettadressen i søkeboksen Google Maps for å vise den.

Alternativt kan du opprette URL-adressen deg selv i Google Maps ved å forhåndsdefinere KML-filens URL med http://maps.google.com/maps?q=. For eksempel, for å åpne den samme KML-filen fra oven, kan du bruke følgende nettadresse:

Ссылка

Denne prosedyren fungerer også for Google Earth, plugin-modulen for 3D-nettleser du kan legge til i nettleseren din.

Programmer som åpnes KML filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blender
Blue Marble Geographics Global Mapper
Google Earth
Merkaartor
Linux
Blender
Google Earth
Merkaartor
Android
Google Earth for Android
Macintosh
Blender
Google Earth
Merkaartor
iOS
Geo Measure Area Calculator
WEB
Google Maps

Om KML filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .kml er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Keyhole Markup Language File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.