Hoved : Filutvidelser : .gpx Fil

.gpx Filutvidelse

Filtype 1GPS Exchange File

Utvikleren N/A
Kategori GIS Files
Format XML

Hva er en GPX fil?

En GPX-fil er en GPS-data lagret i GPS-utvekslingsformatet, det er en åpen standard som kan brukes fritt av GPS-programmer. Den inneholder lengdegrad og breddegradens lokaliseringsdata, som inkluderer veipunkter, ruter og spor. GPX-filer lagres i XML-format som gjør at GPS-data lettere kan importeres og leses av flere programmer og webtjenester.

Mer informasjon

GPX-filer brukes ofte til å utveksle GPS-posisjonsdata med andre, lage kart og Geokæsjing. Hvis du kommer over en GPX-fil, finnes det en rekke applikasjoner som kan åpne den, inkludert Google Earth, GPSRouteX og GPX Viewer.

GPX-filer lagrer tre typer data:

Programmer som åpnes GPX filer
Windows
Safe Software FME Desktop
Google Earth
TatukGIS Viewer
Merkaartor
Garmin MapSource
Fugawi Global Navigator
TopoGrafix EasyGPS
GPS Utility
Linux
gedit
Google Earth
Merkaartor
GottenGeography
JOSM
Macintosh
Apple Xcode
Google Earth
Merkaartor
GPSRouteX
MacGPS Pro

Filtype 2Guitar Pro 6 Document

Utvikleren Arobas Music
Kategori Audio Files
Format Binary

.GPX alternativnummer 2

Guitar tablature fil Opprettes av Guitar Pro 6, et musikk komposisjon program for fortvilete instrumenter; lagret i proprietær format og inneholder musikalske poeng og komposisjoner for bass, gitar, banjo og trommer; alle disse kan spilles i programvaren, som bruker Guitar Pro-motoren til å simulere instrumentene.

Mer informasjon

Lyden i GPX-filer kan eksporteres til flere forskjellige filformater, inkludert .GP5 (Guitar Pro 5), .MIDI og .WAV . Resultatene kan eksporteres til .PNG , MusicXML og .PDF formater.

MERK: GPX-filer inneholder ikke bølgeform lyddata. I stedet inneholder de instrumenter og musikknotater som kan simuleres som musikk i programvaren.

Programmer som åpnes GPX filer
Windows
Arobas Music Guitar Pro
Linux
Arobas Music Guitar Pro
Macintosh
Arobas Music Guitar Pro

Om GPX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gpx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Guitar Pro 6 Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.