Hoved : Filutvidelser : .kmz Fil

.kmz Filutvidelse

Filtype Google Earth Placemark File

Utvikleren Google
Kategori GIS Files
Format Zip

.KMZ alternativnummer

En KMZ-fil er en fil som lagrer kartposisjoner som kan vises i Google Earth, et globalt kartprogram. Den inneholder stedsmarkeringer som kan inneholde et egendefinert navn og plasseringen av lengde og lengde.  KMZ-filer gir et fugleperspektiv av steder i hele USA og andre områder av verden.

Mer informasjon

KMZ-filen åpnes i Google Earth 7

KMZ-filer kan også inneholde begrensede 3D-modelldata eksportert fra Google Sketchup (som en .SKP fil) eller fra ArchiCAD. Modellen kan plasseres på kartet på et bestemt sted for å gi en ide om hvordan bygningen vil se ut i det området.

KMZ-filer er zip-filer med .KML , noe som gjør dem enklere å distribuere og dele med flere brukere.

Du kan åpne en KMZ-fil i Google Maps ved å lagre KMZ-filen til en nettsted, og deretter skrive inn nettadressen i søkeboksen Google Maps. Hvis filen din for eksempel er hosted på http://mywebsite.com/myfile.kmz, skriver du inn nettadressen i søkeboksen, og den vises i Google Maps.

Alternativt kan du vise KMZ fil i Google Maps, kan du selv konstruere nettadressen ved å prefikse den med http://maps.google.com/maps?q=. Derfor bruker du den samme nettadressen ovenfra, skriver du følgende nettadresse i nettleseren din:

Ссылка

Programmer som åpnes KMZ filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Blender
Blue Marble Geographics Global Mapper
Trimble SketchUp
Google Earth
Mobile Atlas Creator
Linux
Adobe Acrobat
Blender
Google Earth
Mobile Atlas Creator
Android
Google Earth for Android
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Blender
Trimble SketchUp
Google Earth
Mobile Atlas Creator
WEB
Google Maps

Om KMZ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .kmz er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Google Earth Placemark File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.