Programvare : CS Odessa : CS Odessa ConceptDraw PRO

CS Odessa ConceptDraw PRO

Versjon
10
Plattforms
Lisens Commercial

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Vis forretningsprosjekter og modeller gjennom illustrasjoner, flytskjemaer, etc.
  • Lag flytende diagrammer med smarte smarte kontakter
  • Importer og eksporter data til og fra en rekke formater, for eksempel Visio XML og PowerPoint

CS Odessa ConceptDraw PRO er et program som brukes til å lage datavisualiseringer, for eksempel flytskjemaer, til forretningsformål. Det er en del av ConceptDraw Office-pakken, som inkluderer MINDMAP og PROJECT.

ConceptDraw PRO lar deg lage visualiseringer for å organisere og presentere dine prosjekter og forretningsmodeller. Programmet gir deg en rekke tegneverktøy og bibliotekobjekter for å lage illustrasjoner, for eksempel en restaurantoppsett, for å få forretningsplanen til liv. Programmet lar deg enkelt lage diagrammer med programmets smarte kontakter. Denne funksjonen lar deg koble til og bøye rundt objekter i diagrammet ditt. For å presentere dataene dine, lar programmet deg lage dynamiske presentasjoner som reflekterer levende endringer, slik at du kan redigere som du presenterer.

Programmet har sitt eget proprietære XML-format for å lagre dokumenter, maler og andre data , men støtter også andre formater. Programmet kan eksportere og importere PowerPoint, JPEG, Visio XML, PNG og andre formater. ConceptDraw PRO kan også eksportere dataene dine til det vanlige PDF-formatet.

ConceptDraw PRO har en rekke nyttige funksjoner som hjelper deg med å visualisere dataene dine i næringslivet. Programmet gir deg en rekke tegneverktøy for å illustrere modellen din, smarte kontakter for å lage flytende diagrammer, og lar deg lage dynamiske presentasjoner. Hvis du leter etter et alternativ til Microsoft Visio for å formidle bedriftens data, kan du prøve CS Odessa ConceptDraw PRO.

Oppdatert: 7. januar 2015

▶ Primær filutvidelse

.cddz – ConceptDraw PRO Document

▶ Andre filutvidelser brukt CS Odessa ConceptDraw PRO 10

Støttede filtyper
.CDX ConceptDraw PRO XML Document
.CDSX ConceptDraw PRO XML SlideShow File
.CDT ConceptDraw PRO Template
.CDL ConceptDraw PRO Library File
.CDLX ConceptDraw PRO XML Library File
.CDS ConceptDraw SlideShow
.CDD ConceptDraw PRO Document
.CDTX ConceptDraw PRO XML Template
Ekstra relaterte filformater
.VSDX Visio Drawing
.JPG JPEG Image
.VDX Visio Drawing XML File
.PNG Portable Network Graphic