Hoved : Filutvidelser : .cdd Fil

.cdd Filutvidelse

Filtype ConceptDraw PRO Document

Utvikleren Computer Systems Odessa
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.CDD alternativnummer

Diagramfil opprettet av ConceptDraw PRO, et program som brukes til å lage virksomhets tegninger; lagrer en tegning, for eksempel et flytskjema, teknisk tegning eller et konseptbilde; lagrer data for å møte ulike behov for virksomhets tegning, inkludert rapportgenerering, nettverksdiagrammer, forretningsprosess tegning og konseptutvikling.

Mer informasjon

CDD-filer kan også inneholde programkode skrevet i et skriptspråk som kalles ConceptDraw Basic, som lar brukerne automatisk manipulere tegneobjekter. Det brukes ofte til å automatisere repeterende oppgaver.

CDD-filer kan konverteres til og fra .VSD og .VDX filer og kan også eksporteres til .PDF files. ConceptDraw er tilgjengelig i Office, MINDMAP, PRO og PROJECT-utgaver, men bare PRO-versjonen åpner og sparer .CDD filer.

Programmer som åpnes CDD filer
Windows
CS Odessa ConceptDraw PRO
Macintosh
CS Odessa ConceptDraw PRO

Om CDD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cdd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ConceptDraw PRO Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.