Hoved : Filutvidelser : .vsdx Fil

.vsdx Filutvidelse

Filtype Visio Drawing

Utvikleren Microsoft
Kategori Vector Image Files
Format Zip

.VSDX alternativnummer

En VSDX-fil er en tegning lagret i VSDX filformatet introdusert med Visio 2013, et program som brukes til å lage tegninger og tekniske illustrasjoner. Den lagrer former, linjer, tekst og andre gjenstander som er arrangert sammen på et fritt form-lerret. VSDX-filer brukes til å lagre flytdiagrammer, prosessdiagrammer, organisasjonsdiagrammer og andre typer tegninger.

Mer informasjon

VSDX-filen åpnes i Microsoft Visio 2016

VSDX-formatet erstatter det eldre .VSD binære formatet og .VDX XML-formatet som ble brukt av Visio 2010 og tidligere. VSDX-formatet bruker Open Packaging Conventions (OPC), som er basert på XML og bruker en .ZIP container for å pakke alle tegneinnholdene. Hvis du ikke har et program som støtter VSDX-formatet, kan du fremdeles se innholdet i en VSDX-fil ved å gi nytt navn til utvidelsen til ".zip" og pakke ut filen. VSDX-filer kan klassifiseres som "arkiver" eller "pakker". De inneholder "dokument" -deler, som inneholder innholdet og metadataene til VSDX-filen og "forhold" -delene, som inkluderer bilder og tekstfiler.

Microsoft Visio brukes primært til å lage diagrammer og lagre dem i VSDX-filen. Noen andre filer som brukes av Visio inkluderer .VSDM fil for å lagre makroaktiverte tegninger, .VSTX filer for å lagre maler, .VSTM filer for å lagre makroaktiverte maler, .VSSX filer for å lagre stenciler og .VSSM filer for å lagre makroaktiverte stenciler.

Programmer som åpnes VSDX filer
Windows
LibreOffice
Microsoft Visio
CS Odessa ConceptDraw PRO
IMSI TurboPDF
Linux
LibreOffice
Macintosh
LibreOffice
Nevron Software MyDraw
Nektony VSD Viewer
CS Odessa ConceptDraw PRO

Om VSDX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vsdx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Visio Drawing Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.