Hoved : Filutvidelser : .cdt Fil

.cdt Filutvidelse

Filtype 1CD-Text File

Utvikleren Sony
Kategori Disk Image Files
Format Binary

Hva er en CDT fil?

Metadatafil for lydplater opprettet ved å rippe, forfattere og brenne programmer; inneholder CD-tekstdata, som kan beskrive albumnavnet og sanginformasjonen; ofte lagret med en .CUE og .BIN fil som sammen inneholder dataene for et lyd plate bilde.

Mer informasjon

CD-Text er en del av Red Book-CD-standarden, som ble utviklet av Sony og Philips.

MERK: VideoLAN VLC mediespiller kan åpne CD-tekstfiler på Windows og Linux-plattformer med støtte fra libcdio-biblioteket.

Programmer som åpnes CDT filer
Windows
Foobar2000
Nero
PowerISO
Macintosh
Roxio Toast

Filtype 2CorelDRAW Image Template

Utvikleren Corel
Kategori Settings Files
Format Binary

.CDT alternativnummer 2

En CDT-fil er en bildemal som er opprettet av CorelDRAW, et bilderedigerings- og sideoppsettprogram. Den inneholder egenskaper for et nytt bilde, inkludert innstillinger for grafikk og objektfylling og side, linjal, rutenett, retningslinje og stilegenskaper. CDT-filer brukes til å lage dokumenter som brev, postkort, bilder, ikoner, nettsider, webbannere og brosjyrer.

Mer informasjon

CDT-filen åpnes i CorelDRAW X8

CDT-filer brukes til å lagre standardinnstillinger for å opprette flere .CDR dokumenter eller bilder. Du kan opprette en mal fra en CDR-fil når du lagrer den som en mal ved å velge Arkiv → Lagre som mal .... Du kan også redigere en av Corels mange forhåndsdefinerte maler tilgjengelig online. Du kan få tilgang til disse malene direkte fra programmet ved å velge File - > Ny fra mal ....

Du kan eksportere CDT-filen i CorelDRAW til andre mer populære formater. Avhengig av dine behov kan du eksportere CDT-filen til et .PDF dokument eller som .JPG , .PNG eller .BMP bilde. Du kan også eksportere CDT-filer til formatet .AI Adobe Illustrator.

CorelDRAW er inkludert i CorelDRAW Graphics Suite sammen med følgende programmer:

Programmer som åpnes CDT filer
Windows
Inkscape
ACD Systems Canvas
Corel Presentations
CorelDRAW
Linux
Inkscape
sK1
Macintosh
Inkscape

Filtype 3ConceptDraw PRO Template

Utvikleren Computer Systems Odessa
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.CDT alternativnummer 3

Diagrammal laget av ConceptDraw PRO, et teknisk diagrammeringsprogram; lagrer forhåndsdefinerte former, linjer, tekst og symboler som kan brukes til å lage nye .CDD diagrammer; kan være utformet av brukeren eller følger med programvareinstallasjonen.

Programmer som åpnes CDT filer
Windows
CS Odessa ConceptDraw PRO
Macintosh
CS Odessa ConceptDraw PRO

Om CDT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cdt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ConceptDraw PRO Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.