Hjem > H > Hvem Er Den Mest Populære Artisten I Norge?

Hvem er den mest populære artisten i Norge?

Spotify-topplisten for 2021 med de mest spilte artistene har bare to norske. Selvfølgelig Norges Andreas Haukeland alias TIX. Når Spoti teller opp norske streams, topper ingen den unge ringreven Justin Bieber.

Les mer

Folk spør også kan barn ha spotify?

Nå kan endelig Spotify Premium Familiy-abonnenter gjør seg klare for noe helt nytt. Spotify utvider nå familieopplevelsen med en ny app designet spesielt for den neste generasjonen med lyttere: Spotify Kids. Appen er beregnet for barn fra tre år og oppover. I forhold til dette, hvem er norges største artist 2021? Som i fjor, stikker TIX av med den «norske» seieren som den mest strømmede artisten for 2021, bare slått av Justin Bieber, men foran store navn som The Weeknd, Olivia Rodrigo og Ed Sheeran. – Det er en ære å dele topplisten med navn som Justin Bieber.

Og et annet spørsmål, hvem har flest avspillinger på spotify?

Listene domineres av unge pop og RnB-artister. I en pressemelding skriver Spotify at den kanadiske rapperen Drake er tiårets mest strømmede artist, og Ed Sheerans «Shape of You» er den mest strømmede sangen. Hvilken sang har flest avspillinger på Spotify? "Form av deg" av Ed Sheeran (bildet) er den mest streamede sangen på Spotify med over 2,6 milliarder strømmer.

Hvem er verdens mest kjente artist?

På verdensbasis opererer Guinness rekordbok med The Beatles på første med over en milliard solgte fulgt av Bing Crosby, Michael Jackson, Elvis Presley og Frank Sinatra. Deretter, hvor mye tjener du på spotify? De påpeker at artistene i gjennomsnitt får 0,0038 dollar pr. strømming. Det betyr at en sang må strømmes 263 ganger for at de skal tjene én dollar, mindre enn åtte kroner – eller 301 ganger for å tjene en norsk tikroning.

Også, hvem er subwoofer?

Subwoolfer består av brødrene Keith og Jim som møttes for 4,5 milliarder år siden, da månen var en egen planet. Siden da har de erobret hver eneste planet i universet med musikken sin, og er dermed det største bandet i galaksen – noensinne. Du kan også spørre hvor gammel må man være for spotify? I svaret sitt skriver de at aldersgrensen i USA er 13 år, men de har ikke funnet noen aldersgrense i Norge. Hvis du sender svaret ditt direkte til Spotify så kan nok de svare deg på dette. Hvis du skal bruke betalingstjenesten til Spotify må du få tillatelse av dine foreldre.

Hvordan legge til familie på Spotify?

Det er enkelt å skaffe seg Premium Family

  1. Registrer deg eller logg deg på med den eksisterende kontoen din.
  2. Inviter familiemedlemmer du bor sammen med til Premium.
  3. Familiemedlemmer godtar invitasjonen hjemme, bekrefter adressen, og det er det – du er en del av familien. *

By Tichonn

Hvor mange kan man være på Spotify familie? :: Når legges 3G nettet ned?
Nyttige lenker