Hjem > H > Hvilke Språk Snakker Flest I Verden?

Hvilke språk snakker flest i verden?

NummerSpråkAntall språkbrukere i millioner
1kinesisk1197
2spansk406
3engelsk335
4hindi260

Les mer

Derav, hvordan ble språket til?

Språkforskerne er ikke enige om når og hvordan språket oppsto. Teoriene rekker fra for to millioner år siden (Homo habilis) til for omtrent 40 000 år siden (Cro-Magnon-mennesket). Nylig forskning tyder imidlertid på at menneskespråket oppsto i Afrika allerede for 50 000 år siden, før menneskene forflytta seg derfra. Man kan også spørre hvordan ble engelsk et internasjonalt språk? Men tidlig på 1600-tallet begynte England å interessere seg for handel og kolonisering, og i takt med at engelskmenn emigrerte og etablerte kolonier under fjerne himmelstrøk, ble også språket de snakket, spredd over store deler av verden.

Hva er det største morsmålet i verden?

Klart største morsmål er summen av de ulike variantene av kinesisk, med 1,2 milliarder mennesker, der mandarin alene snakkes av 848 millioner. Nest størst er spansk som er morsmålet til 399 millioner mennesker som særlig bor i sør- og mellom-Amerika, men også 34 millioner i USA i tillegg til 38 millioner i Spania. Du kan også spørre hva er det minste språket i verden? Minste språk:

Det australske språket amurdag. Det er bare en mann i hele verden som kan språket!

Følgelig, hvordan barn tilegner seg språk?

Barn tilegner seg språk gjennom å få mulighet til aktiv bruk av språk i meningsfulle sammenhenger. Lek, samtale, litteratur og musikk er aktiviteter som vil åpne for dette. Hva er det som gjør at språket forandrer seg? For språket vårt blir påvirket og forandret hele tiden, ikke minst på grunn av den store flommen av mennesker som strømmer til landet vårt fra alle verdens grenser. De er med på å globalisere det norske språket. I arbeidslivet blir flere og flere mennesker en del av globaliseringen til det norske språket.

Angående dette, hva er det første språket i verden?

Sumerisk var det første kjente verdensspråket i Den gamle verden, som også spredde kileskrift ut over enorme områder. Ta dette i betraktning, hvordan blir det norske språket påvirket av engelsk? Engelsk er det språket som påvirker norsk mest. Uttrykk som " å chille", "joine" og "chatte" forekommer hyppig i ungdomspraten. Det er heller ikke vanskelig å se hvor uttrykk som "Han ruler!" eller "Den boka suger!" stammer fra. Det er ikke fullt så vanlig at voksne bruker slike ord og uttrykk.

Hvordan ble det engelske språket til?

Språkets utvikling. Engelsk kan føres tilbake til de nært beslektede dialektene som ble snakket av de germanske stammene som på 400- og 500-tallet underla seg store deler av England.

By Babb Lopeman

Hvordan kom det engelske språket til Australia? :: Når oppstod indoeuropeisk?
Nyttige lenker