Hjem > H > Hvem Har Mobilnett I Norge?

Hvem har mobilnett i Norge?

Det er 3 mobilnett i Norge. Disse drives av Telia, Telenor og ICE.net. På denne siden finner du lenker til dekningskart for hvert av mobilnettene, samt hvilke teleselskaper som benytter de ulike nettene.

Les mer

Hvilke operatører bruker Telia sitt nett?

Telia dekning

  • Telia.
  • Chilimobil.
  • MyCall.
  • OneCall.
  • Phonero.
  • Tise Mobile.
Hvem eier Telia Norge?
Telia Company AB
Eier(e)Sveriges regjering
Datterselskap12 oppføringer Telia Sverige, Telia Finland, Omnitel, Yoigo (–2016), Azercell, Latvian Mobile Telephone, Telia Norge, Kcell, Tcell, Telia Eesti, TeliaSonera (Finland), Telia Danmark
HovedkontorStockholm, Solna
LandSverige

Hvordan er dekningen til OneCall?

Gjelder i hele Norge. Vi lover deg dekning i nær 99% av tiden, og i 99% av Norge. Tilsvarende, hvilket telenett bruker ice? Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning.

Har Telenor bedre dekning enn Telia?

Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor. Bor du i en storby så spiller det faktisk ingen rolle. Deretter, er telenor og telia det samme? Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993.

Er NetCom og Telia det samme?

2016. NetCom bytter navn til Telia og når myndighetskravet på 98 % befolkningsdekning på høyhastighets mobildata - to år før fristen. Er det dekning på Hardangervidda? Det hadde kanskje sett litt rart ut med en flaggstang på vidda, der man ellers ikke finner noen trær. Til gjengjeld gir masten utmerket dekning til alle som ferdes over Hardangervidda.

Har OneCall 5G?

Når vi skrur på 5G for deg og andre OneCall-kunder denne høsten vil du allerede ha tilgang til 5G her: Oslo. Bergen. Lillestrøm.

By Estrin Ulberg

Hva er forskjellen på iPhone 12 og 12 pro? :: Kommer det ny iPhone i 2021?
Nyttige lenker