Hjem > H > Hvem Har Apple Pay I Norge?

Hvem har Apple Pay i Norge?

De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand.

Les mer

Hvordan bytte operatør på iPhone?

Trykk på Innstillinger > Generelt > Om. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, ser du et alternativ for å oppdatere operatørinnstillingene. Hvis du vil se hvilken versjon av operatørinnstillingene du har på enheten, kan du trykke på Innstillinger > Generelt > Om, og se ved siden av Operatør. Dessuten, hvordan betale med iphone i butikk? Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.

Og et annet spørsmål, er apple kundeservice gratis?

Kontakt Apples kundestøtte

Mac, iPhone, iPod, iPad, og Apple TV-kunder som er innenfor dekningsperioden på 90 dager fra kjøpsdatoen, har tilgang til gratis teknisk telefonsupport.
Deretter, har dnb apple pay? Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Allikevel har de valgt å åpne for Google Pay, selv om konseptet er det samme.

Du kan også spørre hvordan få frem apple pay?

Slik setter du opp Apple Pay

For å kunne bruke Apple Pay er du først nødt til koble et kredittkort til din «Wallet» på iPhonen din. Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra.
Man kan også spørre hva er operatørinnstillinger? Oppdateringer av operatørinnstillingene lar operatøren oppdatere operatørnettverk og relaterte innstillinger for å forbedre tilkoblingskvaliteten og ytelsen i mobilnettverk. Oppdateringer av operatørinnstillingene kan også legge til støtte for funksjoner som 5G eller Wi-Fi-anrop.

Hvorfor har jeg ikke dekning på mobilen?

Det kan være nettfeil i området du befinner deg i. Sjekk gjerne med andre som har samme operatør om de har dekning eller om dette også gjelder dem. Det kan være feil med mobilen din. Sett gjerne SIM-kortet ditt i en annen mobil for å avdekke om feilen følger kortet eller mobilen. Så, hvordan nullstille nettverksinnstillinger iphone? Nullstill nettverksinnstillingene. Hvis du har iOS eller iPadOS 15 eller nyere, trykker du på Innstillinger > Generelt > Overfør eller nullstill [enheten] > Nullstill > Nullstill nettverksinnstillinger.

Hvordan betale med iPhone?

Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID

  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.

By Par Keisling

Hvor mange iPhone er solgt? :: Kan man bruke AirPods når det regner?
Nyttige lenker