Hjem > K > Kan Apple Pay Brukes I Norge?

Kan Apple Pay brukes i Norge?

Hvis du er usikker, er det bare å spørre. Apple Pay kan brukes alle steder som godtar kontaktløs betaling – fra automater og matbutikker til drosjer og kollektivtransport. I apper og på nettet. Bruk Apple Pay til å betale for kjøp i Safari på iPhone, iPad og Mac.

Les mer

Ta dette i betraktning, kan man bruke apple pay i norge?

Aktiverer de funksjonen, kan de nå betale med iPhone-en eller Apple Watch-en i en rekke norske butikker. For betalingsterminaler som i dag kan ta i mot kontaktløs betaling fra bankkort, med «tæpping», kan ta i mot Apple Pay-betalinger, også. Deretter, hvordan bruke apple pay med dnb? Først åpner du appen Wallet og trykker på plusstegnet. Deretter følger du instruksjonene på skjermen. Gå til Innstillinger, åpne Wallet og Apple Pay og velg Legg til kredittkort eller debetkort. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Folk spør også hvordan handle uten bankkort?

Slik betaler du kontaktløst

  1. Se etter symbolet på betalingsterminalen for kontaktløs betaling symbol.
  2. Betal ved å holde kortet inntil terminalen.
  3. Betalingen er OK når du hører ett pip.
  4. Ved beløp over 500 kroner vil du bli bedt om å taste PIN-kode.
Hvordan betale i butikk uten bankkort? Med Google Pay slipper du å taste PIN

For betalinger under 400 kroner holder det å legge telefonen med aktiv skjerm inntil terminalen, akkurat som når du betaler med kontaktløst kort. For høyere beløp må du bare låse opp telefonen før du legger den inntil terminalen.

Hvordan aktivere Tæpping?

Aktivering skjer ved første gangs bruk i betalingsterminal når kortet settes inn og PIN-kode benyttes. Hvordan bruke mobilen til å betale med? betale

Trinn 2: Finn ut om telefonen din har NFC

  1. Åpne Innstillinger .
  2. Skriv inn «NFC» i feltet «Søk i innstillingene».
  3. Trykk på og slå på NFC. Hvis du ikke finner NFC, kan ikke telefonen din brukes til kontaktløs betaling.

Tilsvarende, hvordan kan jeg betale med mobilen?

Nå er det mulig å betale med Android-telefonen, alt du trenger er å laste ned Google Pay og legge inn kort fra Sparebanken Sør i appen. Løsningen fungerer på alle terminaler som støtter kontaktløs betaling, og du kan bruke alle våre kort. Man kan også spørre hvordan betale med mobil i butikk? Å tæppe og betale kontaktløst kan du gjøre med både Visa-kortet og mobilen din. Tæpp kortet ditt eller mobilen din mot terminalen for å betale. Enkelt, trygt og like sikkert som en vanlig kortbetaling.

Når får DNB Apple pay?

- Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Rasmus Figenschou i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

By Guimar Zang

Er steinerskolen kristen? :: Kan man bruke Apple Pay med SpareBank 1?
Nyttige lenker