Slik sikkerhetskopierer du alle Facebook-dataene dine – Last ned FB-arkivet ditt

Enten du planlegger å slette Facebook-kontoen din eller bare vil ha en sikkerhetskopi av alle dataene dine fra det sosiale nettverket, er prosessen ikke for kompleks.

Med en sikkerhetskopi har du din egen offline kopi av alle bildene du har lagt ut på sosiale medier i en enkelt mappe, som du enkelt kan lagre på en CD, DVD eller datamaskin. Hvis Facebook noen gang krasjer og brenner, vil ikke alle dine selfies og andre personlige bilder og informasjon falle sammen med det.


Last ned Facebook-informasjonen din på nettet

Facebook gjør det ganske enkelt å lagre alle tingene dine, inkludert bilder, videoer, meldingsutskrifter og vennelister:

  1. Klikk på trekant øverst til høyre på Facebook-skjermen.

  2. Plukke ut innstillinger fra menyen.

  3. Klikk eller trykk Din Facebook-informasjon.

  4. Gå til Last ned informasjonen din og klikk Utsikt.

  5. Plukke ut Alle dataene mine eller velg et av de andre alternativene som er tilgjengelige for deg.

  6. Velg HTML or JSON (velg HTML hvis du er usikker) i rullegardinmenyen, og velg deretter HøyMediumeller Lav mediekvalitet.

    Høy er sannsynligvis det beste valget for de fleste. Dette vil gi deg alle de delte bildene og videoene tilbake i høyest mulig kvalitet.

  7. Du kan velge og velge de forskjellige typene Facebook-data via avkrysningsruter, men det er sannsynligvis best å sjekke dem alle.

  8. Klikk eller trykk Lag fil for å bekrefte nedlastingsforespørselen.

  9. Vær klar til å vente, spesielt hvis du har vært på Facebook lenge.

  10. Når filen er klar, sender Facebook deg et varsel. Følg instruksjonene for å laste ned kopien av Facebook-dataene dine.

Du mottar ikke nedlastingen umiddelbart. Du kan velge å laste ned alt eller bare visse kategorier av informasjon, men uansett må du vente noen dager på å motta en melding fra Facebook om at din passordbeskyttede nedlasting er klar.


Følg e-postkoblingen

I løpet av få dager sender Facebook en lenke for å laste ned filen. Koblingen tar deg tilbake til Facebook, hvor du blir bedt om å skrive inn Facebook-passordet ditt på nytt. Når du har gjort det, kan du lagre filen som en zippet (komprimert) fil på datamaskinen din. Pek på mappen du vil lagre den i, og Facebook slipper filen på stasjonen din.

De forskjellige typene informasjon vises i mapper. Du finner bildene dine i en mappe som heter Bilder. Innvendig har hvert album sin egen mappe.


Hvordan se på, ikke laste ned, informasjonen din på nettet

Du trenger ikke å laste ned Facebook-informasjonen din hvis du bare er nysgjerrig på hva som er i den. Plukke ut Få tilgang til informasjonen dinDin Facebook-informasjon side for å se på informasjonen din uten å laste den ned. Klikk på en av kategoriene som er oppført på siden som åpnes. Klikk på et av de samme emnene du ser på nedlastingssiden - for eksempel innlegg or Liker og reaksjoner - for å se informasjonen Facebook har lagret på deg. I motsetning til nedlasting er denne prosessen rask, og du kan se informasjonen med en gang.


Last ned informasjonen din på Facebook Mobile App

Hvis du bruker Facebook på din iOS- eller Android-mobilenhet, kan du laste ned dataene dine til enheten.

  1. Åpne Facebook-appen og trykk på tre-linjen meny ikonet.

  2. Plukke ut Innstillinger og personvern > innstillinger.

  3. Rull ned til Din Facebook-informasjon seksjon.

  4. Pek Last ned informasjonen din.

  5. Trykk på kretsene ved siden av kategorier av data for å legge til eller fjerne dem fra nedlastingen.

  6. Velg andre alternativer som inkluderer format, kvalitet på bilder og videoer og et bestemt datointervall hvis du ikke vil at all informasjonen din skal lastes ned.

  7. Pek Lag fil å bekrefte.

Det kan ta flere dager før du mottar et varsel fra Facebook om at nedlastingen er klar. Følg instruksjonene i meldingen for å laste ned din passordbeskyttede sikkerhetskopi.

Hvis du bare vil se informasjonen din og ikke laste den ned, velger du Få tilgang til informasjonen din i Din Facebook-informasjon delen av innstillingene.


Legg igjen en kommentar