Slik løser du: Kan ikke legge til bokmerker i iPads Safari

Safari for iPad er ikke immun mot feil, en vanlig er når du ikke kan legge til bokmerker. IPad kan også slutte å vise bokmerkene helt. Dette problemet kan dukke opp når som helst, men det oppstår vanligvis etter en iOS-oppdatering.

Når iPad nekter å legge til eller vise bokmerker i Safari-nettleser-appen, kan du fikse det.

Disse instruksjonene gjelder iPads med iOS / iPadOS 13 og nyere.


Årsaker til at Safari slutter å legge til bokmerker

Når Safari slutter å legge til bokmerker eller nekter å vise dem, er det sannsynlig fordi du oppdaterte iPad til en nyere versjon av operativsystemet. Du kan også ende opp med dette problemet hvis du aldri starter på nytt eller slår av iPad.

Bilder tomeng / Getty


Slik løser du det når iPad Safari ikke legger til bokmerker

Safari er en del av iPad-operativsystemet, så du kan ikke slette det og installere det på nytt som du kan de fleste andre apper. Du må ta en annen tilnærming. En av disse løsningene vil helt sikkert komme deg opp og legge til bokmerker igjen raskt.

  1. Start iPad på nytt. Noen ganger er enkle reparasjoner de beste løsningene, og denne kurerer en rekke sykdommer.

  2. Slå av iCloud Safari og slå den på igjen. Hvis du synkroniserer Safari med iCloud, går du til iPad-innstillingene, trykker på navnet ditt og velger iCloud. Skru av Safari og velg Hold på min iPad. Vent noen minutter og slå på Safari igjen.

  3. Fjern informasjonskapsler fra Safari-nettleseren. Hvis det ikke hjelper å starte og gjenopprette Safari, tørker du informasjonskapslene fra Safari-nettleseren. Informasjonskapsler er små biter av informasjon som nettsteder legger igjen i nettleseren. De lar nettsteder huske hvem du er når du kommer tilbake, men informasjonskapsler kan bli ødelagt, så hvis du sletter dem, fjernes de dårlige filene.

    Etter at du har slettet informasjonskapsler, kan det hende du må logge på nettsteder du tidligere har besøkt.

  4. Fjern all historikk og data fra Safari. Hvis du ikke sletter Safaris informasjonskapsler, tørker du av alle dataene fra Safari-nettleseren. Denne prosessen sletter informasjonskapsler og andre data som nettsteder lagret på iPad, for eksempel nettleserloggen din.

  5. Tilbakestill alle innstillinger på iPad. Denne løsningen beholder alle dataene dine og media, men den tilbakestiller preferanser og innstillinger, som kan løse et Safari-bokmerkeproblem. Dette er en alt eller ingenting tilnærming for iPad. Du kan ikke skille ut Safari, så ta en sikkerhetskopi av iPad hvis dette trinnet ikke hjelper.

  6. Nullstille iPad til fabrikkinnstillingene. Hvis du fortsatt har problemer med bokmerkene i Safari, tilbakestill iPad til fabrikkinnstillingene. Denne rene tilnærmingen tilpasser iPad til en ny tilstand mens du fjerner dine personlige data og informasjon. Sikkerhetskopier først iPad, slik at du kan gjenopprette dine personlige data og informasjon senere.

  7. Kontakt Apple Support eller avtal en avtale på en Apple Genius Bar. Hvis ingen av trinnene ovenfor fungerer, må du kontakte Apples kundeservice. Du kan også ta enheten din til en Apple Store og få en representant fra Genius-baren til å prøve å diagnostisere problemet.


Legg igjen en kommentar