Slik løser du Explorerframe.dll ikke funnet eller mangler feil

Explorerframe.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av explorerframe DLL-filen.

I noen tilfeller kan explorerframe.dll feil indikere et registerproblem, et virus- eller malware-problem eller til og med en maskinvarefeil.

Noen ganger oppstår explorerframe.dll-feil på grunn av et program som brukes til å installere eller tilpasse Windows-temaer. I et forsøk på å endre Windows-innstillinger, måtte den manipulere den opprinnelige explorerframe.dll-filen, som til slutt forårsaket DLL-feilen.

Det er flere måter som explorerframe.dll feilmeldinger kan formuleres avhengig av årsaken til problemet. Her er noen vanlige explorerframe.dll feil:

Explorerframe.dll ikke funnet
Filen explorerframe.dll mangler.
Dette programmet kunne ikke starte fordi explorerframe.dll ikke ble funnet. Å installere programmet på nytt kan løse dette problemet.
Kan ikke finne [PATH] explorerframe.dll
Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: explorerframe.dll. Installer [APPLICATION] igjen.

Explorerframe.dll feilmeldinger kan vises når du bruker eller installerer bestemte programmer når Windows starter eller slås av, eller kanskje til og med under en Windows-installasjon.

Å merke seg på hvilket tidspunkt explorerframe.dll-feilen dukker opp er en viktig informasjon som vil være nyttig under feilsøking.

Feilmeldingen explorerframe.dll kan gjelde ethvert program eller system som kan bruke filen på hvilket som helst av Microsofts operativsystemer, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP og Windows 2000.


Slik løser du Explorerframe.dll feil

Ikke last ned explorerframe.dll fra et av disse DLL-nedlastingssidene. Det er mange grunner til at det ikke er bra å laste ned en DLL-fil. Hvis du trenger en kopi av explorerframe.dll, er det best å skaffe den fra den opprinnelige, legitime kilden.

Start Windows i sikkermodus for å fullføre et av følgende trinn hvis du ikke får tilgang til Windows normalt på grunn av explorerframe.dll-feilen.

  1. Gjenopprett explorerframe.dll fra papirkurven. Den enkleste mulige årsaken til en "manglende" explorerframe.dll-fil er at du feilaktig har slettet den.

    • Hvis du mistenker at du ved et uhell har slettet explorerframe.dll, men allerede har tømt papirkurven, kan du kanskje gjenopprette explorerframe.dll med et gratis filgjenopprettingsprogram.

    Å gjenopprette en slettet kopi av explorerframe.dll med et filgjenopprettingsprogram er bare en smart ide hvis du er sikker på at du selv har slettet filen og at den fungerte ordentlig før du gjorde det.


  2. Skann hele datamaskinen din for virus og annen skadelig programvare. Noen explorerframe.dll feil kan være relatert til en slags malware-infeksjon på datamaskinen din som har ødelagt DLL-filen.

    • Det er til og med mulig at explorerframe.dll-feilen du ser er relatert til et fiendtlig program som maskerer seg som filen.

  3. Utfør sfc / scannow-kommandoen for å erstatte en manglende eller korrupt kopi av explorerframe.dll-filen.

    • Heldigvis leveres explorerframe.dll-filen av Microsoft i det minste noen versjoner av Windows, slik at systemfilkontrollverktøyet (sfc-kommandoen) bør gjenopprette den.

    Dette er den mest sannsynlige løsningen på en manglende eller ikke funnet explorerframe.dll feil. Gjør alt du kan for å fullføre dette trinnet etter at du har forsikret deg om at datamaskinen ikke er infisert med skadelig programvare.

  4. Bruk Systemgjenoppretting til å angre nylige systemendringer. Hvis du mistenker at explorerframe.dll-feilen var forårsaket av en endring i en viktig fil eller konfigurasjon, og systemfilkontrollen ikke hjalp, bør en systemgjenoppretting løse problemet.


  5. Installer programmet som bruker explorerframe.dll-filen på nytt. Hvis explorerframe.dll DLL-feil oppstår når du bruker et bestemt program, bør installeringen av programmet erstatte filen på nytt.

    • Dette trinnet er mest nyttig for å erstatte DLL-filer som ikke leveres av Microsoft, men det kan hjelpe deg med explorerframe.dll-problemet hvis dette programmet også gir en kopi av filen og de tidligere feilsøkingsideene ikke lyktes.
  6. Kopier explorerframe.dll-filen fra en sikkerhetskopimappe. Windows bør ha en sikkerhetskopi av explorerframe.dll i minst en mappe, eller to hvis du har en 64-biters versjon av Windows:

    • % windir% WinSxS amd64 ... dwmapi.dll kan kopieres til% windir% System32 .
    • % windir% WinSxS x86 ... dwmapi.dll kan kopieres til% windir% SysWOW64 .
    • Når du er inne i en av disse mappene, sier du "amd64", finn og kopier explorerframe.dll-filen og lim den inn i "System32" -mappen. Det samme gjelder for "x86" og "SysWOW64" -mappen.

    En superenkel måte å finne en annen kopi av explorerframe.dll er å søke i hele datamaskinen din etter filen. Å bruke et filsøkverktøy som Everything er veldig nyttig i dette tilfellet fordi du trenger å finne den mest oppdaterte versjonen av denne DLL-filen, som du kan gjøre i det programmet ved å se på versjonsnumrene i de forskjellige "WinSxS" mapper.

  7. Oppdater driverne for maskinvareenheter som kan være relatert til explorerframe.dll. Hvis du for eksempel får feilen "The file explorerframe.dll mangler" når du spiller et 3D-videospill, kan du prøve å oppdatere driverne for skjermkortet.

    Explorerframe.dll-filen kan eller ikke er relatert til skjermkort - dette var bare et eksempel. Nøkkelen her er å være veldig nøye med feilkonteksten og feilsøke deretter.

  8. Rull tilbake en driver til en tidligere installert versjon hvis explorerframe.dll-feil startet etter oppdatering av en bestemt maskinvareenhets driver.

  9. Installer tilgjengelige Windows-oppdateringer. Mange servicepakker og andre oppdateringer erstatter eller oppdaterer noen av hundrevis av Microsoft-distribuerte DLL-filer på datamaskinen din. Explorerframe.dll-filen kan være inkludert i en av disse oppdateringene.


  10. Reparer installasjonen av Windows. Hvis de individuelle feilsøkingsrådene for explorerframe.dll ovenfor ikke lykkes, bør du utføre en oppdatering, oppstartsreparasjon eller reparasjonsinstallasjon (avhengig av hvilken versjon du har av Windows), å gjenopprette alle Windows DLL-filer til sine fungerende versjoner.

  11. Bruk en gratis registerrens for å reparere explorerframe.dll relaterte problemer i registret. Et gratis registerrenseprogram kan være i stand til å hjelpe ved å fjerne ugyldige explorerframe.dll registeroppføringer som kan forårsake DLL-feilen.

    Vi anbefaler sjelden bruk av registerrensere. Vi har tatt med alternativet her bare i tilfelle det viser seg å være nyttig, i så fall kan du unngå de vanskeligere testene og alternativene nedenfor.


  12. Test minne og test deretter harddisken. Vi har overlatt det meste av feilsøking for maskinvare til siste trinn, men datamaskinens minne og harddisk er relativt enkle å teste og er de mest sannsynlige komponentene som kan forårsake explorerframe.dll feil når de mislykkes.

    • Hvis maskinvaren mislykkes i noen av testene dine, bytter du ut minnet eller bytter ut harddisken så snart som mulig.
  13. Utfør en ren installasjon av Windows. En ren installasjon vil slette alt og installere en ny kopi av Windows. Hvis ingen av trinnene ovenfor retter opp explorerframe.dll-feilen, bør dette være ditt neste tiltak.

    For å være tydelig blir alle dataene på stasjonen du har Windows installert på slettet under en ren installasjon, så sørg for å sikkerhetskopiere viktige filer hvis du kan. Åpenbart må du sørge for at du har gjort alt mulig for å fikse explorerframe.dll-feilen ved å bruke et feilsøkingstrinn før dette før du tar en ren installasjon.


  14. Feilsøk for et ukjent maskinvareproblem hvis noen explorerframe.dll-feil vedvarer.

    • En ren installasjon av Windows er en ny start på programvaresiden av feilsøkingen. Så dessverre, hvis dette ikke fungerte, må DLL-problemet være maskinvarerelatert.
  15. Du er ferdig!


Legg igjen en kommentar