Slik installerer du Mobdro på FireStick

Mens du finner mange frittstående apper for å få tilgang til store nettverks-, kabelbaserte og betalte TV-programmeringer, kan det være ekstremt praktisk å ha en app for å få tilgang til dem alle. Det er her en app som Mobdro kommer inn. Slik installerer du Mobdro på Amazons Fire TV-pinne.


Hva er Mobdro?

Mobdro er en gratis open source-plattform som fanger sendinger streamet over internett.

Den tilbyr to modeller: streaming med annonser aktivert og streaming uten annonser. Sistnevnte modell krever ikke et betalt abonnement, men bruker heller inaktiv enhetens ressurser mot en annonsefri opplevelse. Det betyr at når du ikke streamer media, fungerer Fire TV-pinnen som en server for å distribuere strømmer til andre aktive Mobdro-seere.

Du kan bytte mellom de to modusene ved å navigere til verktøylinjen nederst, velg annonser, aktiver eller deaktiver deretter annonser på følgende skjermbilde.


Hva er tilgjengelig på Mobdro?

Appen tilbyr 12 kategorier, inkludert populære TV-kanaler, spesifikke show, filmkanaler med tema, musikksendinger fra MTV, VH1 og så videre, teknologirelaterte strømmer fra NASA, og innhold som ikke faller inn under en bestemt kategori.

For eksempel gir kategorien kanaler strømmer fra ABC, The CW, CBS, TBS, USA, SyFy og mange flere kjente nettverk.

Kategorien Filmer tilbyr kanaler som streamer filmer med et bestemt tema 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Disse temaene inkluderer Action, Horror, Romance, Mystery, James Bond, Star Trek, Cult Classic, og så videre.

Under Tech finner du NASA HD, SiliconAngle, Twit Live, Nasa Live og mange flere. Kategorien Musikk inkluderer MTV USA, VH1 USA, MTV Classic UK, MTV Dance, Heart TV og Skuff TV. Show-kategorien streamer Seinfeld, South Park, The Simpsons, The Big Bang Theory, Adventure Time, og til og med premium-betalte show som Game of Thrones.


Er Mobdro lovlig?

Det er et vanskelig spørsmål å svare på. Medier som streames gratis på internett er ikke noe problem. Opphavsrettsbeskyttet innhold kan imidlertid føre til at du er i alvorlig nød. Game of Thrones er et godt eksempel, gitt HBO låser showet bak en abonnementsvegg.

“Mobdro har ingen kontroll overhodet og kan heller ikke holdes ansvarlig for innholdet eller plasseringen av bekkene, som skal være eneansvaret for sidene de er vert for,” opplyser utvikleren i sin sluttbrukerlisensavtale.

Det faktum at Mobdro ikke er tilgjengelig på Google Play, Amazons App Store eller til og med Apples App Store, bør være grunn til bekymring. Utvikleren er ikke ansvarlig for det som streames til din Fire Stick. Det gir bare et kjøretøy. Hvordan brukere styrer kjøretøyet er deres ansvar.

På dette notatet, vurder dette: Hvis du har et TV-abonnement, er det ingen grunn til å bekymre deg. Hvis du abonnerer på HBO og / eller Starz, eller hvis du streamer over-the-air sendinger, er det ingen grunn til bekymring.

Strømming av medier som ikke er tilgjengelige på abonnementene dine, men - inkludert innhold tilgjengelig utenfor ditt territorium - hvis der juridiske problemer ligger. Det kan være lurt å vurdere å bruke en VPN for å holde internettaktivitetene dine private.


Hvordan aktivere sidelasting av app

Først må du aktivere muligheten til å installere apper manuelt som ikke er oppført i Amazons butikk manuelt. Å gjøre det kan være risikabelt, så vær forsiktig med ikke-Amazon-appene du velger. Mobdro er trygt hvis du følger denne guiden.

  1. Med menyens Hjem-alternativ uthevet, bruk fjernkontrollens navigasjonsring for å markere innstillinger.

  2. De Innstillingsskjermbildet vises umiddelbart. Fremheve Påminnelser, velg deretter My Fire TV.

  3. På det neste skjermbildet markerer du og velger Utviklermuligheter.

  4. Plukke ut Apps from Unknown Sources, velg deretter Turn On alternativet som vises i en egen popup.


Slik installerer du Downloader- og Mobdro-appene

Nå må du installere en app som laster ned og installerer apper som ikke er fra Amazon. Selve Downloader-appen vi bruker i denne veiledningen vises på Amazon, men appen vi vil installere – Mobdro – er ikke. Dette er grunnen til at vi må aktivere apper fra "ukjente kilder."

  1. Søk etter "Downloader"ved hjelp av Fire TVs søkeverktøy på verktøylinjen, og velg deretter appen for å åpne appoppføringen.

  2. Plukke ut.

  3. Plukke ut Åpen for å åpne appen.

    Du kan også finne den nylig installerte appen oppført under Nylig på startskjermen.

  4. Plukke ut Allow for å gi Downloader tillatelse til å få tilgang til bilder, media og filer på din Fire TV-pinne.

  5. På startskjermbildet skriver du inn følgende adresse og velger Go.

  6. APK-filen lastes ned og installeres automatisk på din Fire TV-pinne.

  7. Du vil også se en egen popup. Plukke ut Delete hvis du vil slette den nedlastede APK-filen fra enheten for å rydde plass til andre apper.

Hvordan plassere Mobdro på startskjermen

Mobdro vises ikke på startskjermen. I stedet er den gjemt under appbiblioteket ditt. Følg disse trinnene for å finne appen.

  1. Hold nede Hjem på fjernkontrollen til snarveisskjermen vises.

  2. Plukke ut Apps, som skal være uthevet som standard.

  3. På fjernskjermbildet nedenfor bruker du fjernkontrollens navigasjonsring til å finne og utheve Mobdro ikonet.

  4. Trykk på fjernkontrollens hamburger-stil meny knapp.

  5. En meny vises nederst i høyre hjørne. Plukke ut Gå til fronten


Legg igjen en kommentar